search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:17
MENU CLOSE

Τουρκία: Φυλακίστηκε ο μακελάρης του Reina

11.02.2017 16:48
Σάλος στην Ιταλία: Οπαδοί της Λάτσιο υποδέχθηκαν με φασιστικό πανό τον Ρέινα - Media

 

Ο δράστης της επίθεσης που προκάλεσε τον θάνατο 39 ανθρώπων τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς στο νυκτερινό κέντρο Reina της Κωνσταντινούπολης φυλακίστηκε σήμερα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Ουζμπέκος Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ, που συνελήφθη στις 16 Ιανουαρίου, είχε ομολογήσει κατά τη διάρκεια της κράτησής του ότι είναι ο δράστης του μακελειού, της πρώτης μεγάλης επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

Ο Μασαρίποφ, που γεννήθηκε το 1983, φυλακίστηκε σήμερα με απόφαση δικαστηρίου της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για “συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση”, “δολοφονία περισσοτέρων του ενός ανθρώπων” και “απόπειρα ανατροπής της συνταγματικής τάξης”, σύμφωνα με το φιλοκυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:16