search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:48
MENU CLOSE

Τι λέει ο Παύλος Χρηστίδης για το «φλερτάκι» στην Άννα Μπουσδούκου;

11.02.2017 17:02
Χρηστίδης για νέα μέτρα: Κυβέρνηση ράβε - ξήλωνε χωρίς ξεκάθαρο σχέδιο - Media

 

Και για την ατάκα που είχε πει ζωντανά στη δημοσιογράφο Άννα Μπουσδούκου μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης. 

Διαβάστε μέρος της συνέντευξης που έδωσε στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ:

-Είχε γίνει viral τις προάλλες που είχες πάει στην Μπουσδούκου. Είπαν ότι της την έπεσες. Τη γουστάρεις;

Ήταν ένα καθαρά πολιτικό σχόλιο ό,τι έγινε τότε στην Μπουσδούκου. Η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλοί από τους φίλους και τους γνωστούς με ρωτούν για το επεισόδιο. Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος, με ό,τι και αν ασχολείται και ό,τι και αν κάνει, πρέπει να είναι ο εαυτός του. Εγώ τότε είχα απαντήσει στην ερώτηση «Δεν ξέρω ποιοι θα πήγαιναν διακοπές με κάποιον πολιτικό, αλλά ξέρω ότι σίγουρα πολλοί θα ήθελαν να πάνε με την κυρία Μπουσδούκου». Αυτό είχα πει και νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο θα σκεφτόταν ο οποιοσδήποτε στην ηλικία μου να απαντήσει. Σε κάθε περίπτωση, εγώ στέκομαι στη χιουμοριστική διάθεση και έτσι το αντιμετωπίζω. Δεν νομίζω ότι είναι και κάτι κακό να είσαι ο εαυτός σου.

-Από τότε πάντως σου έχουν κολλήσει κάποιοι ότι είσαι «πέφτουλας» (γέλια).

Όχι. Νομίζω ότι είναι υπερβολή να με θεωρεί κάποιος «πέφτουλα». Κάποιοι έκαναν κάποια σχόλια, αλλά δεν είναι πραγματικότητα. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα.

-Ποια σου αρέσει πιο πολύ; Η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Εύα Καϊλή ή η Έλενα Ράπτη;

Δεν θα επιλέξω καμία, γιατί εσύ θες να δικαιώσεις τη λογική ότι εγώ είμαι «πέφτουλας», αλλά θέλω να πω ότι είναι τρεις πολύ όμορφες γυναίκες. Και μάλιστα προσφέρουν στην πολιτική από διαφορετικό πόστο η καθεμία. Μια πολύ ωραία ξανθιά, μια πολύ ωραία μελαχρινή και μια πολύ ωραία καστανή.

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:48