search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:31
MENU CLOSE

Νέα αποχώρηση από το Epsilon

12.02.2017 07:37
Τηλεθέαση: Ανατροπή από το Epsilon TV - Πήρε την τρίτη θέση από τον ΑΝΤ1 - Media

Μετά τις αποχωρήσεις του Γιώργου Μανίκα και του Στέλιου Χανταμπάκη, ήρθε άλλη μια αποχώρηση από το κανάλι Epsilon. 

Ο Δημήτρης Σαρρης, ο οποίος είναι ο αρχισυντάκτης της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη, ανακοίνωσε μέσω Facebook την αποχώρηση του από την μεσημεριανή εκπομπή.

Στη δημοσίευση του δεν τονίζει τους λόγους αποχώρησης του, χαρακτηρίζοντας του προσωπικούς, ωστόσο δεν παρέλειψε νε ευχαριστήσει την παρουσιάστρια της εκπομπής.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ένας μεγάλος και πολύ σημαντικός επαγγελματικός κύκλος κλείνει. Θέλω να ευχαριστήσω την εξαιρετική Χριστίνα Λαμπίρη που με εμπιστεύτηκε για αρχισυντάκτη της τα τελευταία 2,5 χρόνια. Ήταν τιμή μου να δουλεύω μαζί της. Είναι ένας φοβερός άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια. Μακάρι να τα φέρει έτσι η ζωή που να ξανασμίξουμε. Ήταν μεγάλη μου χαρά που δούλεψα μαζί με όλη την τρομερή ομαδάρα της εκπομπής. Και φυσικά όλα τα παιδιά του σταθμού που συνεργαστήκαμε άψογα. Μοντάζ, κάμερες, floor, ηχολήπτες, τους πάντες σε κοντρόλ και στούντιο. Σας νιώθω όλους οικογένεια μου. Για προσωπικούς λόγους και με πόνο καρδιάς αποφάσισα να αποχωρήσω. Ελπίζω να ξανασυναντηθούμε σύντομα. Σας αγαπώ όλους. Καλή συνέχεια»!

Πηγή:yupiii.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:31