search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:21
MENU CLOSE

Πένθος για τη Νέα Δημοκρατία: «Έφυγε» ο Γιάννης Αγγελίδης

12.02.2017 14:44
Η ΝΔ προειδοποιεί την κυβέρνηση: Κάτω τα χέρια από τα αποθεματικά των ταμείων - Media

 

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Αγγελίδης.

Ανακοίνωση για την απώλειά του εξέδωσε η ΝΔ: «Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Γιάννη Αγγελίδη. Έναν μεγάλο αγωνιστή, που ήταν στην πρώτη γραμμή των αγώνων της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζοντας με πάθος τις αρχές και τις αξίες της. πό τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ, μέχρι το τέλος της ζωής του, υπήρξε ανιδιοτελής και μαχητικός, έχοντας ως μόνο συμφέρον το καλό της πατρίδας μας. Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια». 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης. 

«Σήμερα, θρηνούμε τον χαμό ενός εκ των παλαιοτέρων και πιο αξιόλογων αγωνιστών της παράταξής μας. Ο Γιάννης Αγγελίδης υπήρξε ένας εξαιρετικός άνθρωπος που επί σειρά ετών υπηρέτησε και υποστήριξε με ανιδιοτέλεια και πάθος τις ιδέες, τα πιστεύω και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει. 

»Από της τάξεις της ΟΝΝΕΔ, ακόμα, ο Γιάννης ξεχώρισε για την προσφορά, τη συναδελφικότητα και την αγωνιστικότητά του, που τον χαρακτήριζε μέχρι τις τελευταίες του στιγμές. Η Νέα Δημοκρατία σήμερα μοιάζει πιο «φτωχή» με την απώλεια ενός τέτοιου σπουδαίου μαχητή. Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του», καταλήγει. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:21