search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:22
MENU CLOSE

Κάποιοι ψέκασαν με σπρέι πιπεριού στο αεροδρόμιο του Αμβούργου – Το έριξαν από το σύστημα εξαερισμού

12.02.2017 18:14
Κάποιοι ψέκασαν με σπρέι πιπεριού στο αεροδρόμιο του Αμβούργου – Το έριξαν από το σύστημα εξαερισμού   - Media

 

Σε επιφυλακή τέθηκαν οι αρχές στο Αμβούργο και το αεροδρόμιο έκλεισε για ώρες, όμως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια, αλλά για σπρέι πιπεριού που έστειλε με αναπνευστικά προβλήματα 68 ανθρώπους, στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, μέσα στο αεροδρόμιο βρέθηκε μια άδεια φιάλη κάποιου ερεθιστικού αερίου που ίσως να ήταν σπρέι πιπεριού ή δακρυγόνο. Οι αρχές υποπτεύονται ότι το περιεχόμενο της φιάλης ψεκάστηκε σκόπιμα και απλώθηκε στον χώρο μέσω του συστήματος κλιματισμού.

Η πυροσβεστική και η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο να επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση. Και οι έρευνες στρέφονται πιθανότατα σε κάποια ανόητη φάρσα, ή σε μεμονωμένο γεγονός από κάποιον άγνωστο

Λόγω του επεισοδίου αυτού, 13 πτήσεις που επρόκειτο να προσγειωθούν στο Αμβούργο προσγειώθηκαν σε γειτονικά αεροδρόμια. Διακόπηκαν επίσης προσωρινά και τα δρομολόγια των τρένων από και προς το αεροδρόμιο της πόλης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:21