search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:05
MENU CLOSE

Μαύρο φίδι που σε έφαγε – Αγώνας ζωής και θανάτου (Photos-Video)

13.02.2017 08:44
Κύπρος: Στην εντατική αγοράκι μετά από δάγκωμα φιδιού - Media

Το παρακάτω εκπληκτικό βίντεο αποτυπώνει τον αγώνα ζωής και θανάτου ανάμεσα σε δύο από τα πιο θανατηφόρα φίδια της Αυστραλίας.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube δείχνει ένα μικρό εξαιρετικά δηλητηριώδες καφέ φίδι να έχει κολλήσει τα σαγόνια του  σε ένα μεγάλο μαύρο φίδι με κόκκινη κοιλιά.

Το καφέ φίδι προσπαθεί απεγνωσμένα να απελευθερωθεί και δαγκώνει πολλές φορές το μαύρο φίδι, αλλά όπως φαίνεται τα τσιμπήματα είναι μάταια.

Η συμπλοκή διαρκεί δύο λεπτά, όταν το βίντεο σταματά και στη συνέχεια επανεμφανίζεται δείχνοντας το μεγάλο μαύρο φίδι να κατασπαράζει το μικρό καφέ φίδι.

Ο Chris Peberdy εμπειρογνώμονας φυσιοδίφης μιλώντας στην Daily Mail τόνισε ότι το δηλητήριο του καφέ φιδιού παρά το γεγονός ότι είναι άκρως θανατηφόρο για τον άνθρωπο σε μεγάλο μαύρο φίδι έχει μικρή επίδραση καθώς έχει αναπτύξει ανοσία στα δηλητήρια των άλλων φιδιών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43