search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:04
MENU CLOSE

«Τα Νέα» και πάλι στα περίπτερα

13.02.2017 09:08
Στο «Έθνος» … μετακόμισαν οι αναγνώστες των «Νέων» - Media

 

Θετική απόφαση για τους εργαζόμενους του ΔΟΛ εξέδωσε πριν από λίγο το Πρωτοδικείο κάνοντας δεκτή την προσφυγή τους για αποδέσμευση ενός τραπεζικού λογαριασμού του οργανισμού ώστε να μπορούν να εκδίδονται τα έντυπα.

Η πρόεδρος Πρωτοδικών Βασιλική Μπάστα, μετά τη συναίνεση των τραπεζών στο αίτημα των εργαζομένων, αναστέλλει ουσιαστικά την ισχύ της προηγούμενης προσωρινής διαταγής που δέσμευε όλα τα περιουσιακά στοιχεία του ΔΟΛ, και διατάσσει την αποδέσμευση ενός τραπεζικού λογαριασμού που διατηρεί η επιχείρηση στην Alpha Bank προκειμένου να εξασφαλιστούν τα αναγκαία για τη λειτουργία της επιχείρησης και την έκδοση των ιστορικών εντύπων.

Στην απόφασή της η δικαστική λειτουργός αναφέρει «διατάσσω την αποδέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού στην Alpha Bank προκειμένου κάθε κατατεθησόμενο από την έκδοση της παρούσας και εφεξής σε αυτόν τον λογαριασμό ποσό, είτε από την εταιρείας Άργος ΑΕ είτε από τρίτους οφειλέτες της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΔΟΛ, να διατίθεται ελεύθερα από την τελευταία αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της εξακολούθησης της λειτουργίας της επιχείρησης και ειδικότερα για την κάλυψη των εξόδων λειτουργία της και την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων σε αυτήν».

Με την απόφαση εξακολουθεί να ισχύει το καθεστώς «μη μεταβολής» για οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό στοιχείο του ΔΟΛ.

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα» Παναγιώτης Λάμψιας ανακοίνωσε πως η ιστορική εφημερίδα θα κυκλοφορήσει και πάλι αύριο.

ΤΑ ΝΕΑ αυριο παλι στα περιπτερα. Μολις βγηκε η αποφαση που μας δινει οξυγονο

— Panagiotis Lampsias (@4Lampsias) February 13, 2017

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:04