search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:15
MENU CLOSE

Νέες πληροφορίες για τον θάνατο του αρχηγού της Κου Κλουξ Κλαν- Βρέθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι (Photo – Video)

13.02.2017 12:19
Νέες πληροφορίες για τον θάνατο του αρχηγού της Κου Κλουξ Κλαν- Βρέθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι  (Photo - Video) - Media

 

Νέες πληροφορίες αναφορικά με τον θάνατο του αρχηγού της Κου Κλουξ Κλαν , Φρανκ Ανκόνα, στο Μιζούρι των ΗΠΑ έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο Φρανκ Ανκόνα είχε εξαφανιστεί από την Παρασκευή και την ίδια ημέρα η σύζυγός του -με την οποία φαίνεται να ήταν σε διάσταση- είχε δημοσιεύσει αγγελία μέσω της οποίας αναζητούσε συγκάτοικο.Υστέρα από αστυνομικές έρευνες το άψυχο σώμα του Φρανκ Ανκόνα βρέθηκε σε χαντάκι κοντά σε ένα ποτάμι όπου φέρεται να είχε πάει για ψάρεμα.

Τώρα η έκθεση της αστυνομίας αποκαλύπτει πως ο Άνκονα δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι, ενώ όπως έγινε γνωστό από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα σου Μαλίσα βρίσκεται υπό κράτηση στα πλαίσια της διεξαγωγής ερευνών για τον θάνατο του άντρα της.

UPDATE: Malissa Ancona, a KKK member, has been taken into custody related to the homicide of her husband, #DeadAssKlansman Frank Ancona.

— Operation KKK (@Operation_KKK) February 13, 2017

Μέλη της οικογένειας του Ανκόνα κατηγορούν την Μαλίσα πως εκείνη τον σκότωσε ή έβαλε να τον σκοτώσουν καθότι βρίσκονταν σε διάσταση. 

Η τοπική αστυνομία αναφέρει πως μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί επίσημα κατηγορίες σε κάποιον ύποπτο καθότι εξετάζεται ακόμα το σενάριο της αυτοκτονίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:15