search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:03
MENU CLOSE

Η συγκίνηση του Αλέξη Τσίπρα στο ταξίδι στην Ουκρανία

13.02.2017 12:30
Επίσκεψη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη για την παράδοση του στρατοπέδου «Παύλου Μελά» στο Δήμο - Media

Κάθε συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού με ομογενείς στις χώρες που επισκέπτεται είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη.

Το ίδιο έγινε και κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ουκρανία, όπου σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης οι ομογενείς  συγκίνησαν  πάρα πολύ τον πρωθυπουργό.

Μάλιστα,  κατά τη διάρκεια της πτήσης με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος (διάρκειας 2.15 ωρών) ο Αλ.Τσίπρας μόνον για τους ομογενείς μιλούσε και για τις δυσκολίες που πέρασαν ώστε να επιβιώσουν.

Οταν τους συνάντησε στάθηκε σε μια γυναίκα που μένει στα σύνορα Ουκρανίας- Ρωσίας και περιέγραψε με συγκινητικό τρόπο τα όσα έζησε και ζει ο ελληνισμός.

Ήταν τόση η συγκίνηση που κυριαρχούσε στην αίθουσα που ο κ. Τσίπρας εμφανώς δακρυσμένος σηκώθηκε από την θέση του, την πλησίασε και την αγκάλιασε, λέγοντάς της «κουράγιο» και της ευχήθηκε «καλή δύναμη».

Οι ομογενείς ζήτησαν λίγα πράγματα από την ελληνική κυβέρνηση.

Ένα μεταχειρισμένο ασθενοφόρο για μια νοσοκομειακή μονάδα που έχουν δημιουργήσει, φάρμακα (κυρίως αντιβιοτικά) και να επισπευθεί η έκδοση της κάρτας ομογενούς. Τους υποσχέθηκε ότι θα ικανοποιήσει όλα τα αιτήματά τους.

 

 

Πηγή: BHMAτοδοτης

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:03