search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:47
MENU CLOSE

Σε πύλη εικονικής πραγματικότητας «μεταμορφώνεται» ο Chrome

13.02.2017 13:04
Απόφαση-«βόμβα» της Google προκαλεί «πονοκεφάλους» στους διαφημιστές του διαδικτύου - Media

Σε πύλη εικονικής πραγματικότητας πρόκειται να «μεταμορφωθεί» αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα πλοήγησης στο Διαδίκτυο της Google, Chrome, αφού η εταιρεία θα εισαγάγει νέες αναβαθμίσεις. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα τεχνολογίας The Inquirer επικαλούμενη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, υπάρχουν πληθώρα VR ιστοσελίδων τις οποίες μπορούν οι χρήστες να επισκεφτούν χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο και το σετ εικονικής πραγματικότητας Daydream.

Επιπλέον στην αναβάθμιση θα περιλαμβάνεται η λειτουργία Google Cloud Search η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν αναζητήσεις για έγγραφα, ακόμα και στο Διαδίκτυο. Η λειτουργία χρησιμοποιεί τεχνολογία μηχανικής νοημοσύνης για την βελτίωση των αποτελεσμάτων που εμφανίζονται.

Επίσης η εταιρεία αναβάθμισε και το Google Doodle, ώστε η λειτουργία να «θυμάται» τα γενέθλια των χρηστών. Την ημέρα των γενεθλίων θα εμφανίζεται μια τούρτα με κεράκια αντί για το λογότυπο, τα οποία ο χρήστης θα μπορεί να «σβήσει» εάν φυσήξει σε μικρόφωνο που θα είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:24