search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:28
MENU CLOSE

Daily Sabah: «Γκιουλενιστές» προσπάθησαν να μπουν στην Ελλάδα – Χειροπέδες από Τούρκους αστυνομικούς

13.02.2017 15:37
Daily Sabah: «Γκιουλενιστές» προσπάθησαν να μπουν στην Ελλάδα - Χειροπέδες από Τούρκους αστυνομικούς - Media

 

Κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα συνελήφθησαν δύο ύποπτοι – κατά τις τουρκικές αρχές – Γκιουλενιστές μαζί με τις οικογένειές τους, σύμφωνα με τουρκικές πηγές ασφαλείας.

Δύο πρώην υπάλληλοι υπουργείων και οι οικογένειές τους φαίνεται να επιχείρησα να περάσουν στην Ελλάδα, προσθέτουν οι πηγές στην Daily Sabah.

Οι οικογένειες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν κοντά στον Έβρο, σε βορειοδυτική επαρχία της Ανδριανούπολης, ενώ προσπαθούσαν να βρουν μια βάρκα ώστε να περάσουν στην Ελλάδα.

Οι τουρκικές αρχές βρήκαν πάνω τους 4.000 ευρώ και 2.000 τουρκικές λίρες.

Οι τέσσερις ενήλικες συνελήφθησαν και τα παιδιά τους μεταφέρθηκαν σε συγγενείς τους.

Σημειώνεται ότι η Daily Sabah, αναφέρεται στους συλληφθέντες ως Γκιουλενιστές. Έτσι, συνηθίζουν τα τουρκικά μέσα να χαρακτηρίζουν όσους θεωρούνται ύποπτοι από το το καθεστώς Ερντογάν.

Επιπλέον, η Daily Sabah υπενθυμίζει την περίπτωση των 8 Τούρκων στρατιωτικών που αυτομόλησαν στην Ελλάδα αλλά και πως αυτοί δεν εκδόθηκαν στην Τουρκία, παρά την πιεστική απαίτηση της γείτονος.

 

Πηγή: Daily Sabah

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21