18/01/2019 06:40:25

«Ο Συνοδός»: Η πιο αισθησιακή παράσταση την ημέρα των ερωτευμένων

«Ο Συνοδός»: Η πιο αισθησιακή παράσταση την ημέρα των ερωτευμένων - Media

 

Είναι αναμφισβήτητα η πιο αισθησιακή παράσταση της χρονιάς και συζητήθηκε όσο καμία πριν καν ξεκινήσει να παίζεται.

Ο Συνοδός, έρχεται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 21.30 στο Τσάι στη Σαχάρα σε μία έκτακτη παράσταση για να σας κρατήσει συντροφιά κι όχι μόνο!

Γιορτάστε τον έρωτα με την Γεωργία Σιακαβάρα , τον Ανδρέα Λοιζίδη και την Τζόυς Μιχαηλίδου, είτε με τον σύντροφό σας είτε μόνος σας. Λίγα λόγια για το έργο: Ένας νεαρός ηθοποιός, πηγαίνει σε ακροάσεις, προσπαθώντας να μπει στο χώρο του θεάματος.

Μετά τις αλλεπάλληλες πιέσεις της μητέρας του, για να βρει δουλειά και να συμβάλλει οικονομικά στα έξοδα του σπιτιού, ο νεαρός Γουίλυ, με προτροπή του φίλου του Σάμ, γίνεται «συνοδός κυριών» , χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει…. στα ραντεβού με τις πρώτες του πελάτισσες.

Με την τρίτη πελάτισσα του, Άμπυ, - εκτός όλων των άλλων – θα παίξουν και στριπ-τουίστερ… ξεφεύγοντας όμως απ τα θεατρικά στεγανά… σε ένα παιχνίδι με το δείκτη να γυρίζει μπροστά στα μάτια των θεατών… ορίζοντας κάθε βραδιά και διαφορετικό αποτέλεσμα. Στο τέλος του έργου μια μεγάλη έκπληξη περιμένει το Γουίλυ.

Γιατί η μαμά, του φέρνει την ωραιότερη τούρτα.

Συνοδός: ο πρωτοεμφανιζόμενος Ανδρέας Λοιζίδης

Τις Πελάτισσες: ερμηνεύει η Γεωργία Σιακαβάρα

Μαμά: η Τζόυς Μιχαηλίδου

Παρακολουθήστε την πιο αισθησιακή παράσταση της χρονιάς «Ο Συνοδός».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.