search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:18
MENU CLOSE

Ο θαυμαστός κόσμος της κυκλοφορίας των εφημερίδων

13.02.2017 17:36
Ο θαυμαστός κόσμος της κυκλοφορίας των εφημερίδων - Media

 

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων σχετικά με την αμφισβήτηση της εγκυρότητας των δημοσιευμένων κυκλοφοριών, η Α.Ε. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ (του Γιάννη Φιλιππάκη), εκδότρια των εφημερίδων «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», «ΕΣΤΙΑ», «ESPRESSO» και των εβδομαδιαίων «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑ», θέτει τα εξής ερωτήματα:

1. Πώς εξηγείται μία ημερήσια εφημερίδα, που πουλάει κάθε μέρα λίγο πάνω από το μισό των 10.000, στην εβδομαδιαία έκδοσή της σχεδόν να οκταπλασιάζει την κυκλοφορία της;

2. Τι είναι αυτό που το τελευταίο διάστημα ανεβάζει σταθερά τις πωλήσεις εβδομαδιαίας εφημερίδας περίπου κατά 2.000 τεύχη ανά εβδομάδα, χωρίς να υπάρχει διαφοροποίηση στην ύλη και στις προσφορές της;

3. Ποια είναι η απάντηση στο ερώτημα «πώς γίνεται μία εβδομαδιαία εφημερίδα να εμφανίζει εδώ και χρόνια δελτίο κατά τουλάχιστον 50% αλλοιωμένο προς τα πάνω;».

 Αυτά τα τρία ερωτήματα δεν είναι τα μόνα που πηγάζουν από τη μελέτη και την παρακολούθηση των κυκλοφοριών. Ξεχωρίζουν όμως ανάμεσα στα πολλά που μπορεί να τεθούν για τον θαυμαστό κόσμο των κυκλοφοριών!

Πηγή: Zoornalistas 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:13