search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:37
MENU CLOSE

Απάντηση ΝΔ στο Μαξίμου: «Ο Τσίπρας φοβάται το λαό»

13.02.2017 19:47
Απάντηση ΝΔ στο Μαξίμου: «Ο Τσίπρας φοβάται το λαό» - Media
 
Η ΝΔ απάντησε στο γραφείο τύπου του πρωθυπουργού με μια οξεία ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι «σε ένα συμφωνούμε με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού: τις κυβερνήσεις τις εκλέγει ο ελληνικός λαός. Αυτόν που φοβάται ο κ. Τσίπρας».
 
Το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «την ώρα που η ελληνική κοινωνία βυθίζεται στην απογοήτευση και η πραγματική οικονομία συνθλίβεται από την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει μία ρεαλιστική και αισιόδοξη πολιτική πρόταση, με αλλαγές στο κράτος και στην οικονομία, με λιγότερους φόρους, με αξιοπιστία και διαχειριστική επάρκεια σε όλους τους τομείς».
 
Υπογράμμισε, δε, ότι η πρόταση αυτή παρουσιάζεται στο εσωτερικό και στο εξωτερικό «για να γίνει σε όλους σαφές ότι η αποτυχία του κ. Τσίπρα και της παρέας του δεν είναι αποτυχία της Ελλάδας» τονίζοντας ότι «η Ελλάδα μπορεί καλύτερα και οι Έλληνες αξίζουν περισσότερα».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:36