18/02/2020 21:04:04
23.8.2011

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Υπουργικό Συμβούλιο

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Υπουργικό Συμβούλιο - Media

Έξι νομοσχέδια θα συζητηθούν στο Υπουργικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Τα νομοσχέδια που θα τεθούν επί τάπητος είναι τα εξής:

Σχέδιο νόμου: Ενισχυμένα μέτρα εποπτείας και εξυγίανσης πιστωτικών ιδρυμάτων και άλλες διατάξεις με εισηγητή τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σχέδιο νόμου: Πειθαρχικό Δίκαιο Δημοσίων Υπαλλήλων με εισηγητή τον Δημήτρη Ρέππα

Σχέδιο νόμου: Συγχώνευση οργανισμού «Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός - Δήμητρα», συγχώνευση εποπτευόμενων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων νομικών προσώπων και άλλες διατάξεις με εισηγητή τον Κώστα Σκανδαλίδη

Σχέδιο νόμου: Διάθεση φυτοπροστατευτικών προϊόντων στην αγορά, ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων και άλλες διατάξεις με εισηγητή των Κώστα Σκανδαλίδη

Σχέδιο νόμου: Σύσταση και λειτουργία επικουρικής ακτοφυλακής με εισηγητή τον Χρήστο Παπουτσή

Σχέδιο νόμου: Τροποποίηση διατάξεων του νόμου 2168/1993 και ενσωμάτωση της Οδηγίας 2009/43/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 6ης Μαΐου 2009 «για την απλούστευση όρων για μεταφορές προϊόντων συνδεόμενου με τον τομέα της άμυνας εντός της Κοινότητας» με εισηγητή των Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Τετάρτης θα συνεδριάσει και ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (ΚΤΕ) Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, με διευρυμένη σύνθεση, προκειμένου οι βουλευτές να ενημερωθούν από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, για την πορεία της οικονομίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.