search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:42
MENU CLOSE

Πόλεμος ΑΕΚ – Λαφαζάνη για το γήπεδο

13.02.2017 20:06
Πόλεμος ΑΕΚ - Λαφαζάνη για το γήπεδο - Media

 

Πόλεμος ανακοινώσεων και αναρτήσεων μεταξύ της ΛΑΕ και της ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.  

Αρχικά, με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΛΑΕ καλεί τον Άρη Βασιλόπουλο να μην υπογράψει την υψομετρική μελέτη για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η παράταξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη εκφράζει την συμπαράστασή της στον Δήμαρχο, που όπως αναφέρει δέχεται πιέσεις και εκβιασμούς από την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια Αττικής και την διοίκηση της Ένωσης.

«H θεματική Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Λαϊκής Ενότητας, αποδοκιμάζει όλες τις πιέσεις και τους εκβιασμούς που ασκούνται στο Δήμαρχο της Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας από την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια Αττικής και τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή την έκδοση οικοδομικής άδειας του γηπέδου, ώστε να ενεργήσει σε βάρος της πόλης και των πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας, παραβιάζοντας, επιπροσθέτως και το προεκλογικό του πρόγραμμα στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Η Θ.Τ.Α. της ΛΑΕ δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση της στη Δημοτική αρχή στον δίκαιο αγώνα της, για να προστατεύσει τα συμφέροντα της πόλης της και των κατοίκων της, απέναντι στην βουλιμία επιχειρηματικών συμφερόντων».

Απάντηση από την πλευρά της ΑΕΚ

Με ένα άκρως αιχμηρό σχόλιο επέλεξε να απαντήσει στον Παναγιώτη Λαφαζάνη ο Ανδρέας Δημάτος.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, με αφορμή την ανακοίνωση της ΛΑΕ με την οποία εκφράζεται η στήριξη της παράταξης στις κινήσεις του Άρη Βασιλόπουλου με θέμα το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, αφήνει αιχμές για τους χειρισμούς και τις καθυστερήσεις του πρώην υπουργού ΥΠΑΠΕΝ σχετικά με το θέμα της περιβαλλοντολογικής μελέτης.

«Γνωρίζει καλά εκείνος που κράτησε με το έτσι θέλω την ΜΠΕ για έξι μήνες με το έτσι θέλω στο συρτάρι του και δήλωνε και ΑΕΚτζής…  Περιμένετε τώρα μην ζητήσουν να γίνει το ποδηλατοδρόμιο στη Νέα Φιλαδέλφεια γιατί έχουν και τεράστιο… ενδιαφέρον για τα τμήματα της ερασιτεχνικής!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Πηγή: sport-fm 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:41