search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:20
MENU CLOSE

«Κόκκινη κάρτα» από τους Ελληνοκυπρίους στον Ακιντζί για την ακύρωση της συνάντησης

14.02.2017 09:14
Δημοσίευμα της «Μιλλιέτ»: Νέο οδικό χάρτη για το Κυπριακό ετοιμάζει η Τουρκία - Media

«Μη ορθή» χαρακτήρισε την απόφαση του Μουσταφά Ακιντζί για ακύρωση της σημερινής συνάντησης των διαπραγματευτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να δίνονται διαστάσεις σε γεγονότα που δεν επηρεάζουν τις συζητήσεις, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο κ. Χριστοδουλίδης κατέστησε σαφές πως αν ήθελε ο κύριος Ακιντζί, θα μπορούσε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο Αναστασιάδη και να μην προβεί στις συγκεκριμένες δηλώσεις, παρερμηνεύοντας την απόφαση της Βουλής για το θέμα του ενωτικού δημοψηφίσματος. Αντίθετα, πρόσθεσε, ο κύριος Ακιντζί επέλεξε να τοποθετηθεί δημόσια.

Ο Κύπριος εκπρόσωπος επισήμανε ότι, από την ώρα που η τουρκική πλευρά θέτει θέμα παραχώρησης των τεσσάρων ελευθεριών στους Τούρκους πολίτες, «θα μπορούσε με τον ίδιο τρόπο ο πρόεδρος Αναστασιάδης να πει ότι δεν παρακάθεται σε συνομιλίες, εάν δεν αποσυρθεί αυτή η τοποθέτηση». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:19