search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:37
MENU CLOSE

Δικαστικές περιπέτειες για τον Σισέ – Από μάρτυρας, κατηγορούμενος

14.02.2017 12:58
Ο Τζιμπρίλ Σισέ στον Ερμή Αραδίππου! - Media

Σε νομικές περιπέτειες έμπλεξε ο Τζιμπρίλ Σισέ. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο Γάλλος παλαίμαχος (εδώ και λίγες μέρες) επιθετικός, που κατέκτησε το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό, κινδυνεύει να αντιμετωπίσει κατηγορίες για συνέργεια σε εκβιασμό για το ρόλο του στην υπόθεση του sex tape του Ματιέ Βαλμπουενά, που είχε διαρρεύσει και με το οποίο απειλούσαν τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό. 

Ο Σισέ είχε συλληφθεί από την γαλλική αστυνομία τον Οκτώβριο του 2015 ως μάρτυρας στην υπόθεση εκβιασμού του τότε συμπαίκτη του στη Μαρσέιγ, που είχε κατηγορήσει ως δράστη τον Καρίμ Μπενζεμά. Σισέ και Μπενζεμά είχαν καταθέσει πως δεν είχαν δει το επίμαχο βίντεο και πως απλώς είχαν μεσολαβήσει για να πληρώσει ο Βαλμπουενά τους εκβιαστές, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ένας φίλος του επιθετικού της Ρεάλ. 

Τώρα έρχεται στην επιφάνεια πως ο Σισέ φέρεται να είχε το επίμαχο βίντεο στην κατοχή του και επανεξετάζεται ο ρόλος του στην ιστορία, με κίνδυνο από μάρτυρας να γίνει κατηγορούμενος.

Πηγή:sport-fm.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:37