search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:54
MENU CLOSE

Στο παιδικό δωμάτιο έκρυβε τα όπλα η Πόλα Ρούπα (Photos)

14.02.2017 15:01
Εύβοια: Δύο συλλήψεις για όπλα - Eντοπίστηκε 32χρονος που δεν είχε βγάλει ποτέ αστυνομική ταυτότητα - Media

 

Σε γιάφκα με κρυψώνες κάτω από τις ντουλάπες, ακόμα και του παιδικού δωματίου, είχε μετατρέψει το σπίτι που διέμενε το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Πόλα Ρούπα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για λογαριασμό του CNN Greece.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece, έχουν καταγραφεί οι τσάντες με τα καλάσνικοφ, τα πιστόλια, οι σφαίρες, αλλά και οι χειροβομβίδες που έκρυβε η Ρούπα στο διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο, όπου έμενε με τον γιό της.

Η Ρούπα είχε ξηλώσει -όπως καταγράφει ο φωτογραφικός φακός- τη βάση από τις ντουλάπες και εκεί μέσα είχε κρύψει τα σακίδια με τα όπλα.

Στη φωτογραφία με τη σήμανση “8”, οι αστυνομικοί μόλις έχουν εντοπίσει το πρώτο σακίδιο χρώματος γκρι με το πολεμικό όπλο, ενώ διακρίνεται στο κάτω μέρος και το παιδικό χαλί.

Σε άλλη φωτογραφία με τη σήμανση “10” φαίνονται οι χειροβομβίδες, τις οποίες η Ρούπα είχε τοποθετήσει πρόχειρα σε πλαστικές σακούλες και τις έκρυβε στο ίδιο σημείο.

Παράλληλα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τα όπλα ήταν μέσα σε σακίδια, προφανώς για να είναι έτοιμα να μεταφερθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή, χωρίς να χαθεί χρόνος και κυρίως χωρίς να προκληθούν υποψίες.

Τα πιστόλια ήταν μαζί με τις σφαίρες σε ενα γκρι σακίδιο.

Η Ρούπα είχε πάντα μαζί της όπλο όταν κυκλοφορούσε και όπως και η ίδια έχει πει δεν θα δίσταζε να σκοτώσει αστυνομικό, αν ειχε την ευκαιρία.

Πηγή: CNN Greece

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:52