search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:44
MENU CLOSE

Κόπηκε στον αέρα η Λίτσα Πατέρα – Διακοπή στο Πρωινό (Video)

15.02.2017 11:54
Κόπηκε στον αέρα η Λίτσα Πατέρα – Διακοπή στο Πρωινό (Video) - Media

Την ώρα που η Λίτσα Πατέρα έλεγε τις ζωδιακές προβλέψεις ο ήχος χάθηκε στο Πρωινό. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα έπεσε το σήμα της εκπομπής και ξεκίνησε ένα διαφημιστικό διάλειμμα που κράτησε 25 λεπτά!

Λίγο μετά τις 12:20, το Πρωινό επέστρεψε στις οθόνες μας και η Φαίη Σκορδά εξήγησε: «Σιγά που θα αφήναμε τους Ζυγούς παραπονεμένους. Εδώ είμαστε για να τελειώσουμε όλα τα ζώδια. Να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη. Υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα που όμως το λύσαμε. Είμαστε πάλι μαζί εδώ ζωντανά».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πρόκειται για παρόμοιο πρόβλημα με αυτό που είχε συμβεί στις 28 Νοεμβρίου, όταν μετά από διακοπή ρεύματος στην περιοχή των Σπάτων χάλασε η γεννήτρια που τροφοδοτεί το κτίριο. Αυτή τη φορά το πρόβλημα αποκαταστάθηκε πλήρως και η εκπομπή ξαναβγήκε στον αέρα.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:43