25/08/2019 00:24:42

Η Μενεγάκη «έσφαξε με το βαμβάκι» το Λιάγκα: Δεν έχει πει λίγα για μένα και την οικογένειά μου! (Video)

Η Μενεγάκη «έσφαξε με το βαμβάκι» το Λιάγκα: Δεν έχει πει λίγα για μένα και την οικογένειά μου! (Video) - Media
 
To «γεγονός των ημερών» στο χώρο της showbiz δεν είναι άλλο, από τη μήνυση που κατέθεσε η Αθηναΐς Νέγκα στο Γιώργο Λιάγκα για συκοφαντική δυσφήμιση. Στην υπόθεση παρενέβη από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, η οποία κυριολεκτικά «έσφαξε με το βαμβάκι» τον Γιώργο Λιάγκα.
 
Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια είπε ότι «το να πεις για μια εκπομπή αν σου αρέσει ή δεν σου αρέσει και να το δικαιολογήσεις, αυτά συμβαίνουν συνέχεια στην τηλεόραση. Αν δέχεται και ο ίδιος την κριτική για τις δικές του εκπομπές που μπορεί να έχει παρουσιάσει ή να παρουσιάζει και τώρα, -δεν μπορώ να σας πω ότι έχω παρακολουθήσει τα πάντα, τον έχω παρακολουθήσει πιο πολύ στο Πρωινό. Για μένα δεν έχει πει και λίγα, ούτε και για την οικογένειά μου- τότε έχει κάθε δικαίωμα, αρκεί να μη θίξει προσωπικά κάποιον, να μιλάει για όποια εκπομπή θέλει, όπως ο καθένας μπορεί να μιλάει για όποια εκπομπή θέλει. Άλλο οι εκπομπές, άλλο οι άνθρωποι και άλλο οι οικογένειες. Υπάρχει μεγάλη διαφορά!».
 
Παράλληλα, εξηγώντας τη στάση της, η Ελένη Μενεγάκη υποστήριξε ότι «ο καθένας έχει ένα ευαίσθητο σημείο, αν τον πατήσεις εκεί θα αντιδράσει. Θα φτάσει και στη δικαιοσύνη. Ένα ευαίσθητο σημείο. Αλλουνού είναι το παιδί του, αλλουνού είναι οι χαρακτηρισμοί που αφορούν τον ίδιο, για άλλον είναι η δουλειά του δεν θέλει να τον ακουμπάνε, άλλος η προσωπική ζωή και η ιδιωτικότητά του… Αν ο άλλος το πιάσει, φτάνεις στη δικαιοσύνη. Μπορεί 10 χρόνια να μην αντιδράς και τον 11ο να πεις, στο πιο ήσυχο από αυτά που έχεις ακούσει, μπαμ! Δεν το ξέρεις».
 
Ωστόσο επέστησε την προσοχή σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα, λέγοντας ότι «όταν υπάρχουν παιδιά οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί και όχι μόνο όταν εμείς το έχουμε ανάγκη για μας. Να το σκεφτόμαστε και για τους άλλους, όταν εμείς δεν το έχουμε ανάγκη. Αυτό πιστεύω εγώ, να είμαστε δίκαιοι στη ζωή».
 

(πηγή: zappit.gr)

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.