search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:15
MENU CLOSE

Δύο δημοσιογράφοι δολοφονήθηκαν ενώ έκαναν εκπομπή στο ραδιόφωνο

15.02.2017 14:32
Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Έρχονται καταιγίδες και χαλαζόπτωση - Media

 

Ο διευθυντής ενός ραδιοφωνικού σταθμού της Δομινικανής Δημοκρατίας και ένας δημοσιογράφος δολοφονήθηκαν από έναν άγνωστο ενώ έκαναν εκπομπή η οποία αναμεταδιδόταν ζωντανά στο διαδίκτυο, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

“Μέχρι στιγμής έχουμε δύο νεκρούς και μία τραυματία” ανέφερε ο συνταγματάρχης Γουίλιαμ Αλκανταρά, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Σαν Πέδρο δε Μακόρις, μια επαρχία που απέχει 61 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας, του Σάντο Ντομίνγκο.

Τα θύματα είναι ο Λεονίντας Μαρτίνες, δημοσιογράφος και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού 103,5 FM και ο Λουίς Μανουέλ Μεντίνα, ο σχολιαστής του ειδησεογραφικού προγράμματος “Μιλένιο καλιέντε”. Η γραμματέας του σταθμού, η Νταγιάνα Γκαρσία, τραυματίστηκε από τα πυρά του ενόπλου.

Η δολοφονική επίθεση αναμεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook. Στο βίντεο φαίνεται ο Μεντίνα να διαβάζει τις ειδήσεις στο μικρόφωνο. Ακούγονται στο βάθος δύο πυροβολισμοί αλλά ο δημοσιογράφος συνεχίζει για λίγα δευτερόλεπτα τη δουλειά του. Λίγο πριν διακοπεί η μετάδοση, ο Μεντίνα κοιτάζει ανήσυχος κάποιον που μόλις μπήκε στο στούντιο, ο οποίος δεν φαίνεται στο βίντεο. Μια γυναίκα φωνάζει “τίρος, τίρος, τίρος” (“πυροβολούν, πυροβολούν”) και μετά η εικόνα χάνεται.

Άλλοι εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό είπαν ότι ο δράστης σκότωσε πρώτα τον διευθυντή στο γραφείο του, κατόπιν πήγε στο στούντιο για να σκοτώσει τον δημοσιογράφο και πριν φύγει πυροβόλησε την γραμματέα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:11