search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:18
MENU CLOSE

Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου το μεσημέρι της Τετάρτης

24.08.2011 09:58
Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου το μεσημέρι της Τετάρτης - Media

Το Υπουργικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, το μεσημέρι της Τετάρτης, προκειμένου να συζητηθούν τα υπό εξέταση νομοσχέδια αλλά και το ζήτημα της ανεργίας.

Το Υπουργικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, το μεσημέρι της Τετάρτης, προκειμένου να συζητηθούν τα υπό εξέταση νομοσχέδια αλλά και το ζήτημα της ανεργίας.

Συγκεκριμένα, το Υπουργικό Συμβούλιο θα καταπιαστεί με το σχέδιο νόμου που αφορά στα «ενισχυμένα μέτρα εποπτείας και εξυγίανσης πιστωτικών ιδρυμάτων και άλλες διατάξεις» αλλά και το σχέδιο νόμου για το «πειθαρχικό δίκαιο δημοσίων υπαλλήλων» που έγκειται στη δικαιοδοσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Επίσης, θα συζητηθούν δύο νομοσχέδια του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Το ένα αφορά στη συγχώνευση του οργανισμού «’Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός – ‘ΔΗΜΗΤΡΑ’, συγχώνευση εποπτευόμενων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων νομικών προσώπων» και το δεύτερο τη «διάθεση φυτοπροστατευτικών προϊόντων στην αγορά, ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων».

Παράλληλα, θα ασχοληθούν με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ειδικότερα με τα νομοσχέδια  για τη «Σύσταση και λειτουργία επικουρικής ακτοφυλακής» και το υπουργείο Ανάπτυξης για την «τροποποίηση διατάξεων του νόμου 2168/1993 και ενσωμάτωση της Οδηγίας 2009/43/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 6ης Μαΐου 2009 σχετικά με την απλούστευση όρων για μεταφορές προϊόντων συνδεόμενου με τον τομέα της άμυνας εντός της Κοινότητας».

Στη συνέχεια, θα γίνει σύσκεψη κατά την οποία ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος θα ενημερώσει τον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ για την πορεία της οικονομίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:16