search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:57
MENU CLOSE

Κοντονής: Οι λοιδορίες προς τη μητέρα του Φύσσα προκαλούν δικαιολογημένη αγανάκτηση

15.02.2017 14:37
Κοντονής:  Οι λοιδορίες προς τη μητέρα του Φύσσα προκαλούν δικαιολογημένη αγανάκτηση - Media

 

«Οι λοιδορίες προς τη μητέρα του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα προκαλούν δικαιολογημένη αγανάκτηση σε κάθε πολίτη», επεσήμανε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης των μελών της Χρυσής Αυγής, στο Εφετείο Αθηνών.

Ακόμη, ο υπουργός Δικαιοσύνης, τονίζει ότι «κάθε αρμόδια κρατική αρχή οφείλει να εγγυάται, ότι τόσο οι παράγοντες της δίκης, όπως οι μάρτυρες, όσο και οι συγγενείς ή οικείοι αυτών, θα μπορούν να εκτελούν τα καθήκοντά τους ή να παρακολουθούν τη δικαστική διαδικασία μέσα σε καθεστώς ασφάλειας και πλήρους σεβασμού του προσώπου τους».

Παράλληλα, ο κ. Κοντονής σημειώνει ότι «αυτονόητα αυτό πρέπει να ισχύει πρωτίστως για τα θύματα και τους συγγενείς των θυμάτων» και καταλήγει: «Οτιδήποτε αντίθετο στα παραπάνω δεν μπορεί να γίνεται ανεκτό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:54