search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:53
MENU CLOSE

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Χωρίς Eξηγήσεις» (Photos-Video)

15.02.2017 17:02
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Χωρίς Eξηγήσεις» (Photos-Video) - Media

 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συμπληρώνει δεκατρία χρόνια στην ελληνική μουσική σκηνή. Δεκατρία χρόνια τραγουδάει αυτά που θέλουμε να πούμε και κρατάμε μέσα μας. Κάθε συναίσθημα που φωλιάζει στη ψυχή μας: χαρά, λύπη, φόβος, μοναξιά, αγάπη, πάθος, έρωτας. Δεκατρία χρόνια, η φωνή της μας πιάνει το χέρι και μας παρασύρει στα δικά της όνειρα.

Φέτος, το νέο μουσικό της ταξίδι ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με τίτλο ”Χωρίς Εξηγήσεις”, εμπνευσμένο από τη στάση ζωής που έχει επιλέξει και τα μουσικά μονοπάτια που έχει περπατήσει. Άλλωστε, τα λόγια της αντέχουν στο χρόνο: ”Δε χρειάζεται να ζούμε, εξηγώντας συνέχεια τα πάντα και έχοντας την ανάγκη να αποδείξουμε τι είμαστε, πού είμαστε και πού πάμε”. Ζήσαμε πέντε παραστάσεις γεμάτες ενέργεια, ένταση, παλμό, συγκίνηση. Ήταν η επιστροφή της Ελεωνόρας μετά την απουσία της από τη σκηνή, το περασμένο καλοκαίρι.

  Μου έκανε εντύπωση η αύρα, η ζωντάνια και η επικοινωνία που είχε με τον κόσμο. Λες και ήθελε να τον ανεβάσει στη σκηνή. Να του δώσει ρόλο συμπρωταγωνιστή και να ”παίξει” μαζί του. Λίγους μήνες πριν το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βγάζει σ’ αυτήν την παράσταση -με το χορό και την κίνηση- το στοιχείο της θεατρικότητας πιο έντονα από ποτέ. Όπως λέει η ίδια, ”η δραματική σχολή καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την πορεία και την εξέλιξη μου, με άλλαξε ως άνθρωπο”.

Καταγράψαμε τις πιο όμορφες στιγμές από την πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη. Τα πιο ”ντοκιμαντερίστικα” καρέ. Όλα όσα χωράει η καρδιά αυτού του κοριτσιού. Που αγαπάμε και εκείνο ανθίζει…

Eλεωνόρα Ζουγανέλη, «Χωρίς εξηγήσεις»: Το ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στο ANODOS LIVE STAGE (ΠΕΙΡΑΙΩΣ 183).

Συμπαραστάτης της σε αυτές τις εμφανίσεις, ο καλός της φίλος και συνεργάτης χρόνων, ο σκηνοθέτης Πέτρος Ζούλιας.

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Γιάννης Αγγελόπουλος –Τύμπανα και κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος – ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, κρουστά και πιάνο, Νίκος Πασσαλίδης – Μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα, Θεολόγος Παπανικολάου – βιολί, Φίλιππος Βασιλόπουλος – τουμπελέκι, Bαχάν Γκαλστιάν- κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνά.

Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς, ενώ τον σχεδιασμό φώτων έχει αναλάβει ο Phil Hills.

Φωτογραφίες Κειμένου (Χριστίνα Μπακόλα)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:49