search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:32
MENU CLOSE

Το απλό κόλπο για να ξεπαγώσετε το κρέας σε μόλις 10 λεπτά

15.02.2017 20:23
Το απλό κόλπο για να ξεπαγώσετε το κρέας σε μόλις 10 λεπτά - Media

 

Με ένα μικρό κολπάκι μπορείτε να ξεπαγώσετε το κρέας σε μόλις 10-15 λεπτά. Πως;

Ζεστάνετε σε ένα σκεύος νερό μέχρι να “βγουν” οι πρώτες φυσαλίδες στον πάτο της κατσαρόλας. Κατόπιν πρέπει να κλείσετε το μάτι της κουζίνας και να βάλετε το κρέας σε σακουλάκια σε μερίδες και να το τοποθετήσετε στην κατσαρόλα.

Αφήστε το περίπου 10-15 λεπτά και είστε έτοιμοι για να μαγειρέψετε το κρέας, αφού πρώτα το πλύνετε.

Για το κοτόπουλο 10 λεπτά είναι αρκετός χρόνος ώστε και να ξεπαγώσει, αλλά και να μην αναπτυχθούν βακτήρια. Για τα άλλα κρέατα αρκούν 12 λεπτά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24