search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:19
MENU CLOSE

«Πόλεμος» Πάγκαλου-Δούρου για τα… γιαούρτια της Κερατέας (Video)

16.02.2017 14:58
«Πόλεμος» Πάγκαλου-Δούρου για τα… γιαούρτια της Κερατέας (Video) - Media
 
Tην οργισμένη αντίδραση της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου προκάλεσαν αναφορές του πρώην υπουργού Θεόδωρου Πάγκαλου, σχετικά με την περίοδο των «αγανακτισμένων».
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ,  υποστήριξε ότι η Ρένα Δούρου σχετιζόταν με βίαιες αντιδράσεις προς τον ίδιο όταν ήταν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου, λέγοντας, μάλιστα ότι «τότε που με γιαούρτωσαν, αν ήμουν λιγότερο ψύχραιμος θα χυνόταν αίμα» και προσθέτοντας ότι πίσω από το περιστατικό βρισκόταν η κ. Δούρου.
 

Απαντώντας στον κ. Πάγκαλο, η κ. Δούρου, σε πολύ υψηλούς τονους σημείωσε ότι «το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται ένας πολίτης, είναι απλά μεμπτό. Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται, κατ’ εξακολούθηση ένας πρώην αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, αποτελεί δείγμα σήψης και κατάπτωσης. Εξηγεί πολλά για την πορεία της χώρας. Και συμβάλλει περαιτέρω στον ευτελισμό του δημόσιου λόγου.
 
Τα όσα ισχυρίστηκε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ο πρώην αντιπρόεδρος περί δήθεν “στοχοποίησής” του από μένα, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν βρίσκονται όμως στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης.
 
Το γεγονός ότι θεώρησα ανάξια κυρώσεων τη σεξιστική του χυδαιότητα, που εκφράστηκε μέσα από την προτροπή του για φωτογράφηση μου με μπικίνι, φαίνεται ότι τον ενθάρρυνε στο να προβεί και σε συκοφαντία, περί δήθεν βιαιοπραγίας μου εναντίον του.
 
Το να επαναλαμβάνεις ψέματα, συνήθιζε να λέει ο Ρούζβελτ, δεν οδηγεί ποτέ σε αλήθεια».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:16