search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:38
MENU CLOSE

Σάλος με τον Τσακαλώτο στην Τούμπα: Σήμερα «Βλέπει» παραγωγικούς φορείς στη Θεσσαλονίκη

17.02.2017 10:12
Ο Τσακαλώτος απαντά για την... εξαφάνιση του: Υπερβολικές οι φήμες για τον... θάνατό μου - Media

Ξεκίνησαν οι συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τις διοικήσεις φορέων της Βόρειας Ελλάδας στο γραφείο του πρωθυπουργού, στη Θεσσαλονίκη, παρουσία της επικεφαλής του γραφείου, Κατερίνας Νοτοπούλου.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του κ. Τσακαλώτου άνοιξε με το προεδρείο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), ενώ θα ακολουθήσουν επαφές με τους προέδρους του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Άρη Στυλιανού, της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ), Γιάννη Κρεστενίτη, της Εγνατίας Οδού, Απόστολο Αντωνούδη (θα συμμετάσχει και η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, Γλυκερία Καλφακάκου) και του Μεγάρου Μουσικής, Νικήτα Μυλόπουλο.

Το πρόγραμμα του κ. Τσακαλώτου ολοκληρώνεται λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, με συνάντηση με την υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26