search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:30
MENU CLOSE

H Vodafone έρχεται να… καλύψει τα 48 λεπτά ποιοτικού χρόνου στις οικογένειες

17.02.2017 11:09
H Vodafone έρχεται να... καλύψει τα 48 λεπτά ποιοτικού χρόνου στις οικογένειες - Media

 

Μόλις 48 λεπτά τη μέρα είναι σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα ο ποιοτικός χρόνος που περνούν μαζί τα μέλη μιας οικογένειας.  Πάντως οι περισσότεροι νομίζουμε ότι ο ποιοτικός χρόνος που περνάει κάποιος με την οικογένειά του είναι πολύ παραπάνω. Με την αποκάλυψη όμως του 48, όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Στο πώς να αξιοποιήσουμε τα 48 λεπτά ποιοτικού χρόνου έρχεται να απαντήσει η Vodafone που δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προνομίων με επιπλέον προσφορές αποκλειστικά για την οικογένεια.

Ο γιος σου θέλει να δει την νέα παιδική ταινία στο σινεμά; Υπάρχει λύση. Μπες στο Vodafone Τhank you και πάρε την προσφορά για 2+2  εισιτήρια στο σινεμά ακόμα και τα Σαββατοκύριακα.

Όπως λέει και η Vodafone, για να απολαύσεις τις στιγμές με τους δικούς σου, απλά κλείσε το κινητό. Τόσο απλά, αλλά και τόσο δύσκολα…

Γιατί η καλύτερη σύνδεση είναι αυτή της οικογένειας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:25