search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:04
MENU CLOSE

Ανατριχιαστικές εικόνες: Τι απέμεινε από το ξενοδοχείο που καταπλακώθηκε από τη χιονοστιβάδα στην Ιταλία (Photos – Video))

17.02.2017 11:22
Ανατριχιαστικές εικόνες: Τι απέμεινε από το ξενοδοχείο που καταπλακώθηκε από τη χιονοστιβάδα στην Ιταλία (Photos - Video)) - Media

Ανατριχιαστικές εικόνες από το ξενοδοχείο που καταπλάκωσε χιονοστιβάδα στην Ιταλία κατέγραψε ένα drone.

Το ξενοδοχείο Rigopiano κυριολεκτικά θάφτηκε κάτω από 120.000 τόνους χιονιού στις 18 Ιανουαρίου 2017. Από τη χιονοστιβάδα έχασαν τη ζωή τους 29 άνθρωποι.

Σήμερα, έναν μήνα μετά, το βίντεο που τραβήχθηκε από drone δείχνει τα ερείπια που έχουν απομείνει από το πάλαι ποτέ πολυτελές ξενοδοχείο.  

Επίσης, φαίνονται αυτοκίνητα αναποδογυρισμένα και κατεστραμμένα, ενώ το τοπίο έχει αλλάξει όψη μετά το πέρασμα της φονικής χιονοστιβάδας. Μάλιστα, διακρίνεται και η πορεία που ακολούθησε η χιονοστιβάδα από το βουνό προς το ξενοδοχείο.

 

Έτσι ήταν το ξενοδοχείο πριν:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24