search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:37
MENU CLOSE

De Standaard κατά Gucci : Η Ακρόπολη δεν είναι ένα οποιοδήποτε ντεκόρ

17.02.2017 12:51
De Standaard κατά Gucci : Η Ακρόπολη δεν είναι ένα οποιοδήποτε ντεκόρ - Media

 

«Η Ακρόπολη δεν αποτελεί ένα οποιοδήποτε ντεκόρ» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος στη βελγική εφημερίδα De Standaard που αναφέρεται στην άρνηση των ελληνικών αρχών να επιτρέψουν την επίδειξη μόδας στην Ακρόπολη.

Σημειώνεται χαρακτηριστικά πως ανάλογα με την οπτική γωνία που το βλέπει κανείς, η απόφαση αυτή μπορεί είτε να θεωρηθεί ότι εκπορεύεται από έναν «κακώς εννοούμενο εγωισμό» ή να προκαλέσει «αισθήματα θαυμασμού» για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται οι Έλληνες τα μνημεία της πολιτιστικής τους κληρονομιάς.

Εξάλλου ένα χτεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας De Volkskrant υπό τον τίτλο: «Οι περήφανοι Έλληνες αρνούνται τα εκατομμύρια του οίκου Gucci», το οποίο αναφέρεται στην άρνηση του ΚΑΣ να δώσει το πράσινο φως για την πραγματοποίηση επίδειξης μόδας στον Παρθενώνα, αναδημοσιεύει στο σημερινό φύλλο της η εφημερίδα De Morgen.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35