search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:05
MENU CLOSE

«KONTRA NEWS»: Καλούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μας στείλει άρθρο!

17.02.2017 15:10
«KONTRA NEWS»: Καλούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μας στείλει άρθρο! - Media

 

Απάντηση στα λεγόμενα του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Βουλή για τον εκδότη της εφημερίδας «KONTRA NEWS», κ. Γιώργο Κουρή, έδωσε η ίδια η εφημερίδα μέσω ανακοίνωσής της:

«Εμείς, γι’ αυτά που γράφουμε στην εφημερίδα μας και γι’ αυτά που λέμε στο κανάλι μας, ποτέ δεν ρωτάμε κανέναν. Και φυσικά, προς τιμήν τους, ούτε ο πρωθυπουργός ούτε και οι συνεργάτες του, δεν σήκωσαν ποτέ τηλέφωνο για να μας πουν τι θα γράψουμε και τι θα πούμε.

Για να αποδείξουμε δε, στον Κυριάκο Μητσοτάκη πόσο ανεξάρτητοι είμαστε, τον καλούμε να μας στέλνει ένα δικό του άρθρο κάθε μέρα ή κάθε εβδομάδα, για να το δημοσιεύουμε και φυσικά μπορεί να έρχεται όποτε θέλει στο κανάλι μας και να λέει ό,τι θέλει.

Ευχαριστούμε, πάντως, θερμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη διαφήμιση που μας έκανε. Να τον έχει καλά ο Θεός, για να μας διαφημίζει. Να χαίρεται δε, το ευρώ, τη λιτότητα, την καταστροφή της χώρας και τον… Σόιμπλε!»

Σημειώνεται ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης είπε μεταξύ άλλων στη δευτερολογία του το μεσημέρι της Παρασκευής:

«Και βέβαια, μου κάνει πολύ εντύπωση το γεγονός – δεν μπορώ να μην το σχολιάσω, μιας και μιλήσατε για Μέσα και συμφέροντα – ότι ο θερμότερος υποστηρικτής σας, ένας από τους θερμότερους υποστηρικτές σας στον Τύπο, ο κ. Κουρής, είναι φανατικός θιασώτης της δραχμής. Αυτό πως το εξηγείτε, κ. Τσίπρα, αλήθεια; Πως το εξηγείτε αυτό; Ας είστε, λοιπόν, πιο προσεκτικός την επόμενη φορά, όταν μιλάτε για συμφέροντα και διαπλοκή. Διότι η ορχήστρα της δραχμής, κ. Τσίπρα, κάνει συνέχεια φάλτσα. Και κάνει φάλτσα, διότι, μάλλον ο μαέστρος είναι αυτός, ο οποίος κρύβεται. Πάρτε θέση, λοιπόν, σήμερα και δεσμευτείτε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:04