search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:42
MENU CLOSE

Γιώργος Μαυρίδη: Γιατί κατέβασα το ποστ της Τσικνοπέμπτης

17.02.2017 15:32
Nomads: Ποιος κέρδισε το έπαθλο των 10.000 ευρώ; (Video) - Media

 

Τους λόγους που «κατέβασε» την ανάρτησή του για την Τσικνοπέμπτη από το Facebook εξήγησε σε νέο του μήνυμα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Μαυρίδης.

Αναλυτικά, η νέα του ανάρτηση:

«Το πρωινό ποστ γράφτηκε για να δώσει τροφή για σκέψη στον αναγνώστη του και να τον βάλει να αναρωτηθεί τις αιτίες, που τον ενοχλεί η θανάτωση ζώων σε μια άλλη πλευρά του πλανήτη μας εις το όνομα μιας παράδοσης (βλέπε σφαγή δελφινιών στην Δανία, Ιαπωνία η θανάτωση σκύλων στην Κίνα) αλλά δεν τον ενοχλεί η δική μας παράδοση, απλά επειδή αλλάζει η κατηγορία του ζώου και τόπος σφαγής του.

Το συγκεκριμένο ποστ σβήστηκε, γιατί απλά δεν έδωσε τελικά καμιά τροφή για σκέψη, αλλά τροφή για να μαλώνουν χορτοφάγοι και παμφάγοι.  Απλά δεν αντέχω άλλο να βλέπω να μαλώνουν μεταξύ τους άνθρωποι σε τούτη την χώρα και ειδικά κάτω από την δική μου σκέψη.

Ο λόγος που το γράφω αυτό είναι γιατί πριν από λίγο με ενημέρωσαν ότι παίζει η είδηση σε όλα τα Site το τι έγραψα και ανάλογα με το πως βολεύει το καθένα το παρουσιάζουν και ανάλογα για να πουλήσουν την είδηση.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που για να πάρουν ένα «κλικ» το καλοκαίρι έβγαλαν την είδηση «Ο Μαυρίδης στην φυλακή».
Την ώρα που απλά είχα επισκεφθεί μια φυλακή ανήλικων στον αλμυρό για να μιλήσω με τα παιδιά.
Μια πράξη που αν την είχε κάνει κάποιος άλλος σε παρόμοια θέση θα πήγαινε με κάμερες για να καταγράψει την κίνηση του.

Οι ίδιοι άνθρωποι που αρνήθηκα να κάνω δηλώσεις και να δώσω συνεντεύξεις όταν έκανα τατουάζ για τα παιδιά.

Οι ίδιοι άνθρωποι που γράφουν ανακρίβειες για την προηγούμενη εκπομπή που έκανα και για τον τρόπο που σταμάτησε μόνο και μόνο για να με προκαλέσουν να βγω να μιλήσω.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που απλά αρνούμαι να δώσω συνέντευξη 1,5 χρόνο τώρα και μάλλον θα συνεχίσω για πολύ καιρό ακόμα…

Καλή συνέχεια σε όλους.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:42