18/06/2018 19:01:47

Τρόμος για την έγκυο Αμάλ Κλούνεϊ

Τρόμος για την έγκυο Αμάλ Κλούνεϊ - Media
 
Η εγκυμοσύνη της Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ μπορεί να έφερε τεράστια χαρά στον σύζυγό της Τζορτζ Κλούνεϊ, ωστόσο προκαλεί στο ζευγάρι τεράστιο προβληματισμό και έντονη ανησυχία το ζήτημα της ασφάλειας της εγκύου κυρίας Κλούνεϊ.
 
Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη δικηγόρος που ασχολείται κυρίως με ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στην τρέχουσα φάση επιδιώκει τη δικαίωση των Γιαζίντι οι οποίοι σφαγιάσθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος, γεγονός που αυτομάτως την καθιστά στόχο των τζιχαντιστών του ISIS.
 
Μιλώντας στον Economist, η Αλαμουντίν Κλούνεϊ παραδέχθηκε ότι και στο παρελθόν έχει βιώσει άγχος για την ασφάλειά της, όταν ερευνούσε για λογαριασμό του ΟΗΕ τη δολοφονία του πρωθυπουργού του Λιβάνου το 2005, περίοδο κατά την οποία, όπως ομολογεί και η ίδια, «κοίταζα με τρόμο τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα».
 
Ωστόσο, στην παρούσα φάση, τα πράγματα είναι ακόμα πιο ανησυχητικά, καθώς είναι γνωστό ότι το ISIS δεν διστάζει να προβεί σε τρομοκρατικές ενέργειες και η Αλαμουντίν Κλούνεϊ αποτελεί στόχο, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να οδηγήσει τους ηγέτες του Ισλαμικού Κράτους ενώπιον διεθνούς δικαστηρίου για γενοκτονία των Γιαζίντι.
 
Όπως είναι φυσικό, η κατάσταση αυτή προκαλεί τεράστια ανησυχία στο ζευγάρι, το οποίο καλείται να λάβει μέτρα προστασίας του από τους τρομοκράτες του ISIS.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.