search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:37
MENU CLOSE

Δείτε τι παθαίνει το σώμα σας αν πίνετε με το που ξυπνάτε νερό (Video)

18.02.2017 08:39
Δείτε τι παθαίνει το σώμα σας αν πίνετε με το που ξυπνάτε νερό (Video) - Media

 

Στη βιομηχανία ομορφιάς η αποτοξίνωση του σώματος είναι συχνά μία διαδικασία ιδιαίτερα ακριβή. Κάποιοι χρεώνουν πάρα πολλά για τσάι ή για χυμούς με τέτοιες ιδιότητες και πολλά από αυτά δεν έχουν καν αποτέλεσμα και ίσως κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Εάν θέλετε πραγματικά να καθαρίσετε τον οργανισμό σας θα πρέπει να κάνετε τα εξής: πιείτε μία κούπα νερό αμέσως μόλις ξυπνήσετε. Είναι κάτι πολύ εύκολο και οικονομικό και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα. Το νερό βοηθάει να καθαριστεί το πεπτικό σύστημα και έτσι μπορούμε να λάβουμε τα θρεπτικά συστατικά από τις τροφές πιο αποδοτικά.

Για καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να πίνετε ένα γεμάτο ποτήρι με καθαρό νερό σε άδειο στομάχι και να αφήνετε να περάσουν 45 λεπτά χωρίς να φάτε ή να πιείτε κάτι άλλο. Αυτό βοηθάει να ενεργοποιηθεί το σώμα σας και να νιώθετε φρέσκοι. Αυτή η πρακτική έχει τις ρίζες της στην Ασία, όπου Κινέζοι και Ιάπωνες τη χρησιμοποιούν για χρόνια. Εκτός από το πρωί, υπάρχουν και άλλες ιδανικές στιγμές για ένα ποτήρι νερό.

1. Πριν κάθε γεύμα. Πίνοντας 1-2 ποτήρια νερό 30 λεπτά πριν κάθεγεύμα βοηθάει στη χώνεψη προετοιμάζοντας το στομάχι σας για να δεχτεί το t φαγητό. Επίσής/ σας βοηθάει να χορτάσετε πιο γρήγορα και έτσι μπορείτε να χάσετε πιο εύκολα κιλά.

2. Πριν και μετά τη γυμναστική. Πίνοντας ένα ποτήρι πριν και μετά αποφεύγετε τον κίνδυνο της αφυδάτωσης.

3. Όποτε είστε κουρασμένος. Πίνοντας ένα ποτήρι νερό, θα ξυπνήσει το σώμα σας και θα σας βοηθήσει να είστε σε ετοιμότητα. Βέβαια μπορείτε να πιείτε νερό όποια στιγμή θέλετε! Τα σημεία παραπάνω απλά αναφέρουν πότε είναι οι καλύτερες στιγμές για να πιείτε νερό.

Πηγή: athensmagazine.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:36