search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:21
MENU CLOSE

Valentina Sampaio: Μία trans καλλονή στο εξώφυλλο της Vogue (Photos)

18.02.2017 11:58
Valentina Sampaio: Μία  trans καλλονή στο εξώφυλλο της Vogue (Photos) - Media

 

Το μοντέλο από τη Βραζιλία, Valentina Sampaio, γράφει ιστορία ως η πρώτη trans που έχει φωτογραφηθεί ποτέ για το εξώφυλλο της Vogue Paris, ενός περιοδικού που θεωρείται η Βίβλος της μόδας και δημιουργεί παγκόσμιες τάσεις.  

Ο τίτλος του τεύχους που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα στις 23 Φεβρουαρίου, αλλά ήδη διαφημίζεται διαδικτυακά είναι: «Διεμφυλική ομορφιά: Πως αλλάζει τον κόσμο».

Η καλλονή Valentina, που είχε γεννηθεί αγόρι, διαθέτει εντυπωσιακή ομορφιά και γίνεται το πρόσωπο που σπάσει τις προκαταλήψεις στο χώρο της μόδας με τον πιο ηχηρό τρόπο, με αυτό το εξώφυλλο.

Το Instagram της Vogue Paris αναφέρει: «Αυτό το μήνα είμαστε περήφανοι να γιορτάζουμε την transgender ομορφιά και πως τα μοντέλα όπως η Valentina Sampaio, της οποίας είναι και το πρώτο εξώφυλλο, αλλάζουν το πρόσωπο της μόδας και σπάει κάθε προκατάληψη».

Παράλληλα, η αρχισυντάκτρια της ψηφιακής Vogue Paris, Emmanuelle Alt , προσθέτει πως «η Βαλεντίνα είναι ακριβώς ίση με την Gisele, την Daria, την Edie ή την Anna. Εκτός από μια μικρή λεπτομέρεια: Η Valentina, γεννήθηκε ως αγόρι. […] Όμως μόνο όταν ένα transgender μοντέλο ποζάρει για κάποιο εξώφυλλο μπορείς εύκολα να συνειδητοποιήσεις, πως δεν υπάρχει πια μάχη, γιατί έχει ήδη νικηθεί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:17