search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:25
MENU CLOSE

Και η Μέρκελ στα… δίχτυα του Καναδού Τριντό (Photos)

18.02.2017 12:50
Και η Μέρκελ στα… δίχτυα του Καναδού Τριντό (Photos) - Media

 

Επιχείρηση γοητείας, επετεύχθη! Αμήχανα χαμόγελα αφήνει στο πέρασμα του ο γοητευτικός Πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, και η Καγκελάριος Μέρκελ δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Έχει γίνει viral στα social media η φωτογραφία που απεικονίζει την συνήθως αυστηρή Καγκελάριο να απολαμβάνει την παρέα του 43χρονου γαλανομάτη, σε δείπνο υπό το φως των κεριών, καθώς συνήθως αυτό το ρομαντικό περιβάλλον δεν συνοδεύει τις συναντήσεις της με ηγέτες του εξωτερικού.

Πέρα από το δείπνο όμως στην Καγκελαρία, εντύπωση έκαναν και οι φωτογραφίες που ο Τριντό την ασπάζεται με φιλί στο μάγουλο και η ηγέτιδα της Γερμανίας χαμογελάει σαν κοριτσάκι.

Προτού ο Καναδός επισκεφτεί τη Γερμανία, είχε περάσει από το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου δεκάδες γυναίκες ευρωβουλευτές τον τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο καθώς εκείνος μιλούσε για τα οφέλη της καναδο-ευρωπαϊκής εμπορικής συμφωνίας CETA.

Και βέβαια, νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από την πρόσφατη επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο, όπου γοήτευσε την προεδρική κόρη. Η Ιβάνκα Τραμπ δεν μπορούσε να πάρει το βλέμμα της από πάνω του, όση ώρα εκείνος ανέλυε την αξία της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Δεν είναι όμως μόνο αυτές οι κυρίες που δεν έμειναν αδιάφορες στον πανύψηλο πολιτικό, ο οποίος προτού γίνει πρωθυπουργός δεν είχε διστάσει να κάνει στριπτίζ στο εστιατόριο του καναδικού κοινοβουλίου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το ίδιο αποτέλεσμα είχε η παρουσία του, όταν συνάντησε την πριγκίπισσα Κέιτ, αλλά και την ηθοποιό Έμα Γουάτσον. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:25