search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:58
MENU CLOSE

Φωτογραφία – ντοκουμέντο: Ο αδελφός του Κιμ Γιονγκ Ουν, λίγα λεπτά πριν ξεψυχήσει

18.02.2017 13:28
Η Μαλαισία επιστρέφει τη σορό του Κιμ Γιόνγκ Ναμ στη Β. Κορέα - Media

 

Η  μαλαισιανή εφημερίδα New Straits Time αποκαλύπτει την τελευταία φωτογραφία του Κιμ Γιονγκ Ναμ, μετά την επίθεση με δηλητηριώδη ουσία που ψεκάστηκε στο πρόσωπό του.

Στη σοκαριστική φωτογραφία που τραβήχτηκε στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ φαίνεται ο ετεροθαλής αδελφός του ηγέτη της Βόρειας Κορέας να έχει καταρρεύσει σε μία καρέκλα, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Ο 45χρονος είχε μόλις ενημερώσει τους νοσηλευτές ότι τον ψέκασαν με αέριο και πέθανε λίγα λεπτά μετά τη λήψη της φωτογραφίας, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Οι  αρχές της Μαλαισίας θεωρούν ότι πίσω από τη δολοφονία κρύβονται Βορειοκορεάτες πράκτορες.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τέσσερις συλλήψεις, ενώ αναζητούν τρία ακόμα άτομα που πιστεύεται ότι είναι πράκτορες της Βόρειας Κορέας.

Σε βιντεοσκοπημένο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου της Κουάλα Λουμπούρ που η Μαλαισιανή αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, φαίνονται οι άντρες να παρακολουθούν σε απόσταση 50 μέτρων τη στιγμή που ψέκασαν στον Κιμ Γιονγκ Ναμ τη δηλητηριώδη ουσία. Τρεις από αυτούς αναζητούνται ακόμα.

Υπενθυμίζουμε ότι και οι δύο γυναίκες που συμμετείχαν στην επίθεση με το δηλητηριώδες υγρό συνελήφθησαν, με τη μία να υποστηρίζει ότι τις εξαπάτησαν καθώς νόμιζαν ότι θα συμμετείχαν σε φάρσα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:58