search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:23
MENU CLOSE

Το ξέσπασμα Περρή ενάντια σε όσους υποστηρίζουν πως η μήνυση στον Λιάγκα έγινε για την τηλεθέαση (Video)

18.02.2017 14:35
Οργή Περρή κατά Γεωργούλη: «Να του υπενθυμίσει κάποιος τον λόγο που παίρνει 25.000» (Video) - Media

 

Ένα από τα πιο φλέγοντα θέματα των τελευταίων ημερών, είναι η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε η Αθηναΐς Νέγκα κατά του Γιώργου Λιάγκα. Πολλοί διάσημοι της ελληνικής showbiz έχουν επιλέξει στρατόπεδα και υποστηρίζουν κάποιον από οτυς δυο. Το σχόλιό του έκανε και ο Βαγγέλης Περρής ο οποίος είπε: «Εξεπλάγην όταν άκουσα τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα. Δεν έχω βρίσει κανέναν».

«Όταν έχεις ένα θέμα και έχεις μπροστά σου ένα μικρόφωνο ανοίγεις το στόμα σου και υπάρχει ένας συντονισμός της κακιάς στιγμής», τόνισε. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης: «Ο χαρακτηρισμός του Γιώργου Λιάγκα έθιξε την Αθηναΐς Νέγκα. Είναι βίαιο αυτό που νιώθει και ψάχνει άμεσα την λύση». Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η Αθηναΐς είναι πρωταγωνίστρια και αποφασίζει πως θα κινηθεί, «Εμείς οι φίλοι τις την αγαπάμε όπως και να έχει». Ολοκλήρωσε λέγοντας πως είναι υποτιμητικό να λένε πως όλο αυτό έγινε για τα νούμερα. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:21