search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:35
MENU CLOSE

Κραυγή απόγνωσης από τον πατέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας: Αλυσοδέθηκε και «ζητά δικαιοσύνη» (Photos – Video)

18.02.2017 15:04
Κραυγή απόγνωσης από τον πατέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας: Αλυσοδέθηκε και «ζητά δικαιοσύνη» (Photos - Video) - Media
 
Έναν δραματικό τρόπο επέλεξε ο πατέρας της φοιτήτριας από τα Γιαννιτσά που σκοτώθηκε πέφτοντας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Νοέμβριο, για να εκφράσει την απόγνωσή του.
 
Σύμφωνα με το σάιτ logospellas.gr, ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας ο οποίος είναι υπάλληλος στο δήμο Πέλλας και αντιμετωπίζει εδώ και καιρό προβλήματα με τις ημέρες που τον βάζουν υπηρεσία,  αλυσοδέθηκε από το λαιμό στα κάγκελα της εισόδου της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου.
Ο άνδρας υποστήριξε ότι επί 7 Σάββατα συνεχόμενα εργάζεται και πάντα μπαίνει υπηρεσία μόνον αυτός όπως ανέφερε, κάτι που τον δυσκολεύει στο να πηγαίνει στα κοιμητήρια «στην κόρη μου που την έχασα» όπως είπε χαρακτηριστικά.
 
«Δεν σεβάστηκαν ούτε τη μνήμη του παιδιού μου. […] Πάω να δω τον δήμαρχο στο γραφείο του τόσο καιρό και λέει “τι μας απειλείς…;” Ξέρει κανείς πώς δουλεύω εγώ; Πώς έχω κουράγιο και πώς γυρίζω σπίτι μου;», είπε με αγανάκτηση ο άνθρωπος που έφτασε να κάνει αυτή την απεγνωσμένη ενέργεια για να βρει το δίκιο του.
 
Μάλιστα, η δημοτική αρχή τον παρέπεμψε σε ΕΔΕ γιατί το προηγούμενο Σάββατο δεν πήγε στη δουλειά! Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανδρέας Καραφυλλιάς, προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, όπως και ο Θ. Επιτροπάκης και οι εργαζόμενοι που ήταν παρόντες στον χώρο του τμήματος Καθαριότητας, όπου ο υπάλληλος δέθηκε στα κάγκελα με μια αλυσίδα στο λαιμό.
 

Μετά από ώρα συζήτησης, υπήρξε διαλλακτικότητα από πλευράς του υπαλλήλου όταν ειπώθηκε ότι θα «αποδοθεί δικαιοσύνη» σε ό,τι έχει να κάνει με τις βάρδιες και τις υπηρεσίες του.
 
(πηγή: logospellas.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:35