search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:41
MENU CLOSE

Ανατριχιαστική πρόβλεψη του βιογράφου του Τραμπ: Αυτή είναι η βασική επιδίωξή του!

18.02.2017 17:03
Σειρήνες πολέμου: Ο Τραμπ απασφάλισε και απειλεί - Media
 
Αν υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να ισχυριστεί ότι γνωρίζει τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ καλύτερα από οιονδήποτε άλλο αυτός είναι ο Τόνι Σβάρτς, ο οποίος πέρασε μαζί με τον επιχειρηματία έναν ολόκληρο χρόνο γράφοντας μαζί του τη βιογραφία του με τίτλο «Η Τέχνη του Deal».
 
Ο Σβαρτς, πριν από ένα χρόνο είχε μιλήσει στον Independent σχετικά με τον Τραμπ και το τι θα κάνει αν εκλεγεί πρόεδρος και η ανατριχιαστική πρόβλεψή του μοιάζει να βγαίνει αληθινή: «Από την πρώτη ημέρα (σ.σ. στον Λευκό Οίκο, θα τελειώσει την ελευθερία του Τύπου. Με κάθε τρόπο που μπορεί, θα χρησιμοποιήσει την κυβέρνηση για να τελειώσει την ελευθερία του Τύπου, και έχει πολλά παραδείγματα, συμπεριλαμβανομένου και του ήρωά του, του Βλαντίμιρ Πούτιν».
 
Λαμβάνοντας υπόψη τις διαρκείς επιθέσεις του Τραμπ στα ΜΜΕ των ΗΠΑ, τις κατηγορίες για «ψευδείς ειδήσεις», αλλά και το γεγονός ότι έχει στοχοποιήσει συγκεκριμένα ΜΜΕ, όπως οι New York Times, το ABC, το CBS και το CNN, ως «εχθρούς του Αμερικανικού λαού», η πρόβλεψη του Σβαρτς γίνεται ακόμα πιο τρομακτική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10