search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:24
MENU CLOSE

Σοκ: Παιδοφιλικό υλικό «διώχνει» τις εγγονές του Έλβις από το σπίτι του πατέρα τους! (Photos)

18.02.2017 19:12
Σοκ: Παιδοφιλικό υλικό «διώχνει» τις εγγονές του Έλβις από το σπίτι του πατέρα τους! (Photos) - Media

 

Απρόοπτη εξέλιξη παίρνει το διαζύγιο της κόρης του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και του συζύγου της Μάικλ Λόκγουντ, καθώς οι δίδυμες εγγονές του “βασιλιά του ροκ εντ ρολ” τέθηκαν υπό την προστασία της πολιτείας.

Αφορμή για την παρέμβαση αυτή στάθηκαν φωτογραφίες και βίντεο που βρέθηκαν στον υπολογιστή του Λόκγουντ, καθώς το υλικό φαίνεται ότι παραπέμπει σε παιδοφιλία με την αστυνομία του Μπέβερλι Χιλς να εκτιμά ότι τα δύο παιδιά “εκτέθηκαν” σε αυτές τις εικόνες!

Παράλληλα, η αστυνομία ανέφερε ότι στο σπίτι του ζεύγους βρήκε και διάφορες “συσκευές” (μάλλον πρόκειται για ευφημισμό για συσκευές αποθήκευσης ψηφιακού υλικού) οι οποίες ανήκαν στον Λόκγουντ, καθώς και ότι και οι Αρχές του Τενεσί διενεργούν αντίστοιχη έρευνα.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε μια τεράστια δικαστική διαμάχη σχετικά με την περουσία της κόρης του Έλβις Πρίσλεϊ, ωστόσο, οι Αρχές θεωρούν δεδομένο ότι το ανατριχιαστικό υλικό ανήκει στον Λόκγκουντ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15