search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:03
MENU CLOSE

Αυτές είναι οι πιο σέξι ταινίες όλων των εποχών (Video)

18.02.2017 19:52
Αυτές είναι οι πιο σέξι ταινίες όλων των εποχών (Video) - Media

 

Ο ερωτισμός στο σινεμά υπάρχει σχεδόν από την ώρα που οι αδελφοί Λιμιέρ κατασκεύασαν την πρώτη κινηματογραφική κάμερα και αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα των κινηματογραφικών δημιουργών.

Το προσωπικό του περιοδικού Time ψήφισε για τις 25 πιο ερωτικές/σέξι κινηματογραφικές ταινίες όλων των εποχών και από την ψηφοφορία αυτή προέκυψαν πολλές εκπλήξεις.

Στην πρώτη πεντάδα των πιο σέξι ταινιών του Τime βρίσκονται οι εξής ταινίες:

1. Y Tu Mamá También (2001): μεξικάνικη ταινία για το σεξουαλικό ξύπνημα δυο εφήβων για μια μεγαλύτερή τους γυναίκα. Σηνοθέτης ο Αλφόνσο Κουαρόν.

2. Blue Is the Warmest Color (2013): η «δική μας» Αντέλ Εξαρχόπουλος πρωταγωνιστεί στην ταινία του Αμπντελατίφ Κεσίσ για τον έρωτα δύο γυναικών.

3. Vicky Cristina Barcelona (2008): ο Γούντι Άλεν σκηνοθετεί, πρωταγωνιστούν η Πενέλοπι Κρουθ και η Σκάρλετ Γιοχάνσον και το αποτέλεσμα είναι άκρως ερωτικό.

4. Belle de Jour (1967): η Κατρίν Ντενέβ στα πιο όμορφά της, ο Λουίς Μπουνιουέλ στα πιο «βατά» του, η ταινία αριστούργημα.

5. Secretary (2002): μια ταινία για τις περιπλοκές στις σχέσεις κυριαρχίας στο σεξ, με την καταπληκτική Μάγκι Γκύλενχαλ.

Όλη η λίστα του Time, εδώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:01