search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:30
MENU CLOSE

Βροχές και καταιγίδες σ’ όλη τη χώρα

19.02.2017 06:50
Βροχές και καταιγίδες σ’ όλη τη χώρα - Media

 

Την Κυριακή, σποραδικές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν σταδιακά τις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Από τη Δευτέρα, ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί και τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά, ενώ την Τρίτη στην ανατολική νησιωτική χώρα θα έχουμε τοπικές βροχές το πρωί με βελτίωση στη συνέχεια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός.

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο μέχρι 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά, ο καιρός την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, παροδικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνι στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 0 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές βροχές και το θερμόμετρο από 6 έως 13 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 2 έως 16 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και ο υδράργυρος από 0 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, συννεφιά και θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, πιθανότητα τοπικών βροχών. Νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 17 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, παροδικές βροχές και στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες, νότιοι άνεμοι 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και στα βόρεια καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 0 έως 17 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικές βροχές μετά το μεσημέρι, νοτιάδες 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:29