search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:54
MENU CLOSE

Βέττας: Καλόγερος πάω, με τον Δένδια κυβέρνηση δεν κάνω (Video)

19.02.2017 09:01
Βέττας: Καλόγερος πάω, με τον Δένδια κυβέρνηση δεν κάνω (Video) - Media

 

Την πεποίθηση ότι προτιμά να πάει καλόγερος παρά να κάνει κυβέρνηση με τον Νίκο Δένδια εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας, σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Αυτιάς παρότρεινε τον Δ. Βέττα και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Νίκο Δένδια, να χαμηλώσουν τους τόνους της συζήτησης γιατί στο μέλλον μπορεί να συγκυβερνήσουν.

Τότε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Καλόγερος πάω, με τον Δένδια εγώ κυβέρνηση δεν κάνω. Ξεκάθαρα πράγματα». Ο Ν. Δένδια απάντησε: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Δική μας προγραμματική συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι προφανές ότι δεν υπάρχει. Ανήκουμε σε διαφορετικές όψεις του πολιτικού κύκλου».

Νωρίτερα , ο Ν. Δένδιας υποστήριξε ότι η ελληνική κοινωνία εξαπατήθηκε από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και κάλεσε την κυβέρνηση να κλείσει την δεύτερη αξιολόγηση και ακολούθως να προσφύγει σε εκλογές. «Ο γάμος αυτός έβλαψε τη χώρα», επισήμανε.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά τις δηλώσεις Φίλη, ο οποίος χαρακτήρισε τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ συγκυριακή και πάντως όχι για στρατηγικούς λόγους.

«Αν δεν μας θέλουν να μας το πουν. Εμείς δεν μπορούμε να συγκυβερνήσουμε με βρώμικους», δήλωσε με τον βουλευτή Φθιώτιδας Δημήτρη Βέττα να απαντά: «Έχετε διακρίνει σημάδια απιστίας ;» και να συστήνει ψυχραιμία προς όλες τις πλευρές για να σωθεί ο γάμος.

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε τον γάμο ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αιμομιξία, με τον κ. Δένδια να ανταπαντά ότι επρόκειτο για μία συνεργασία ανάγκης, προκειμένου να σωθεί η χώρα.

Τέλος, ο Δημήτρης Καμμένος υπογράμμισε ότι η αξιολόγηση θα κλείσει και αυτό πρόκειται να συμβεί με κοινωνική δικαιοσύνη, ενώ παρομοίασε την Γερμανία με ελέφαντα σε δωμάτιο που δεν επιτρέπει σε κανέναν άλλο να ανασάνει.

«Πρέπει να αδυνατίσει λίγο η Γερμανία» είπε.


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:52