search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:44
MENU CLOSE

Βίντεο – σοκ από τις ΗΠΑ: Αστυνομικοί ψεκάζουν με σπρέι πιπεριού ακινητοποιημένο αφροαμερικανό

19.02.2017 09:51
Φρίκη στη Ρωσία: Κακοποίησε και άφησε να πεθάνει η έγκυος φίλη του σε ζωντανή μετάδοση (Photos/Video, πολύ σκληρές εικόνες) - Media

 

Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο από κάμερες ασφαλείας των φυλακών της κομητείας Μοντγκόμερι στο Ντέιτον του Οχάιο το οποίο έχει απαθανατίσει αστυνομικούς να ψεκάζουν με σπρέι πιπεριού αφροαμερικανό, ο οποίος συνελήφθη γιατί «οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης».

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είναι ακινητοποιημένος σε καρέκλα, ουρλιάζει από τον πόνο, φωνάζοντας πως δεν μπορεί να αναπνεύσει και τους εκλιπαρεί να τον βοηθήσουν.

Το σοκαριστικό βίντεο, που καταγράφηκε τον περασμένο Οκτώβριο, έδωσε στη δημοσιότητα ακτιβιστής.

Η φυλακή της κομητείας του Μοντγκόμερι είχε απασχολήσει και πάλι τη δημοσιότητα, τη χρονιά που πέρασε, για ανάλογη μεταχείριση μιας λευκής γυναίκας κρατούμενης.  

Ο δικηγόρος Ντάγκλας Μπράνον, ο οποίος εκπροσωπεί τη γυναίκα αλλά και τον συγκεκριμένο αφοραμερικανό, δήλωσε στη Washington Post ότι οι υποθέσεις τους δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:44