search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:00
MENU CLOSE

Δεν είναι αστείο: Οκτάχρονη κάνει συλλογή από κατσαρίδες (Video)

19.02.2017 10:25
Τρεις φυσικοί τρόποι για να ξεφορτωθείτε τις κατσαρίδες για πάντα - Media

 

Άλλα κοριτσάκια κάνουν συλλογή από κούκλες, άλλα από γραμματόσημα και άλλα από νομίσματα. Η συγκεκριμένη πιτσιρίκα έχει εμμονή με τις κατσαρίδες.

Η 8χρονη Shelby Counterman από την Οκλαχόμα, όπως είναι φυσικό, έχει απασχολήσει τα εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ, με την αδυναμία της.

Οι γονείς της που σιχαίνονται τις κατσαρίδες -κυρίως η μητέρα της- δηλώνουν πως αναγκάστηκαν να σεβαστούν την επιθυμία της κόρης τους να τις συλλέγει, αφού είδαν πόσο πολύ τις αγαπάει.

Η μικρή λέει -και εδώ που τα λέμε δεν έχει άδικο- ότι οι κατσαρίδες είναι απολύτως άκακες, της βρίσκει αστείες και της αρέσει να περπατούν πάνω της και να τη γαργαλάνε.

Επίσης δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τις διαφορετικές ιδιότητες που έχει το κάθε είδος, ενώ εκτρέφει ακόμα και ειδικά σκαθάρια που βοηθούν στον καθαρισμό των “οικισμών” για κατσαρίδες που έχει στήσει στο δωμάτιο της.

Αν αντιπαθείτε τις κατσαρίδες μη δείτε το βίντεο.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:00