search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:19
MENU CLOSE

Έτσι σκοτώσανε τον αδερφό του Κιμ (Photos)

19.02.2017 10:38
Έτσι σκοτώσανε τον αδερφό του Κιμ (Photos) - Media

 

Αυτά είναι τα πρόσωπα των δύο γυναικών που κατηγορούνται ότι δηλητηρίασαν τον ετεροθαλή αδερφό του Κιμ Γιονγκ-Ουν, ύστερα από λεπτομερή ενημέρωση από την αστυνομία την Κυριακή για τη δολοφονία.

Η 28χρονη Βιετναμέζα Ντόαν Τι Χουόνγκ και η 25χρονη από την Ινδονησία, Σίτι Αϊσίγια, φέρονται να δολοφόνησαν τον Κιμ Γιονγκ-Ναμ.

Η 25χρονη Σίτι Αϊσίγια

Η δολοφονία έγινε όταν ο Κιμ Γιονγκ-Ναμ περίμενε για να χρησιμοποιήσει ένα κιόσκι ελέγχου εισιτηρίων στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ την περασμένη εβδομάδα.

Η αστυνομία , επίσης, αναζητά και τέσσερις άνδρες, οι οποίοι διέφυγαν από τη χώρα.

Η 28χρονη Ντόαν Τι Χουόνγκ

Αϊσίγια εργάζεται ως μασέρ σε σπα και έφτασε στη Μαλαισία στις 2 Φεβρουαρίου, ενώ η Χουόνγκ εργάζεται ως διασκεδάστρια και έφτασε εκεί στις 4 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τις αρχίες, ο Κιμ Γιονγκ-Ναμ στεκόταν μπροστά από ένα αυτόματο κιόσκι ελέγχου εισιτηρίων στον τρίτο όροφο του αεροδρομίου όπου του επιτέθηκαν οι δύο γυναίκες.

Η Αϊσίγια του τράβηξε την προσοχή και η Χουόνγκ βρήκε την ευκαιρία να τον αρπάξει, κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα και «κάλυψαν το πρόσωπό του με ένα κομμάτι ύφασμα εμποτισμένο με δηλητήριο». Στη συνέχεια, έφυγαν από το σημείο προς αντίθετες κατευθύνσεις.

Η Αϊσίγια ισχυρίστηκε ότι την πλησίασε ένας μυστήριος ξένος στο κλαμπ που εργαζόταν, πριν από τη δολοφονία και την πλήρωσε για να «πραγματοποιήσει μια φάρσα για την τηλεόραση».

Η αστυνομία είπε ότι τα αίτια θανάτου παραμένουν άγνωστα.

Εικόνες από κάμερα ασφαλείας το Σάββατο έδειξαν τους τέσσερις άνδρες που πιστεύεται ότι είναι βορειοκορεάτες πράκτορες που διοργάνωσαν τη δολοφονία του ετεροθαλή αδερφού του Κιμ Γιονγκ-Ουν.

Σημειώνεται ότι ο 45χρονος Κιμ Γιονγκ-Ναμ συνήθιζε να ταξιδεύει με πτήσεις στο Μακάο, τη Μαλαισία και τη Σιγκαπούρη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:17