search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:12
MENU CLOSE

Το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη: Θέλω να πάω στον Παντελή αλλά φοβάμαι

19.02.2017 12:36
Το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη: Θέλω να πάω στον Παντελή αλλά φοβάμαι - Media

 

Με μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση της στο Facebook, η Μίνα Αρναούτη απάντησε στο γιατί δεν έχει μιλήσει ποτέ για τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη και γιατί δεν έχει ακόμη επισκεφθεί τον τάφο του.

Η συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη αφού επισήμανε πως κανείς δεν σεβάστηκε ό,τι έχει περάσει τον τελευταίο χρόνο, επιτέθηκε και στα μέλη της οικογένειας του τραγουδιστή, υποστηρίζοντας ότι υιοθέτησαν κατηγορίες για εκείνη που δεν ίσχυαν.

Τι έγραψε στη σημερινή ανάρτηση της η Μίνα Αρναούτη:

«Ενα χρόνο μετά…..Κανείς δεν σεβάστηκε την ταλαιπωρια που περασα..και περναω… ημουν στο νοσοκομειο και οι συγγενείς του άτυχου Παντελη κοινοποιουσαν σημειωματα απο αγνωστους στα οποια μιλάγανε για δήθεν νταλαβερια που με κρατάει η Φροσω. Ακολουθησαν δημοσιευσεις τυπου “εσυ που τις καλύπτεις” στοχοποιωντας μας και θετοντας την ζωη μου σε μεγαλυτερο κινδυνο! Δεν ηξεραν άραγε οτι οι θαυμαστές του θα πορωθούν και θα προσπαθήσουν να μας βλάψουν; Όταν το ειδαν γιατι συνεχισαν με αλλες δημοσιεύσεις δινοντας την αισθηση οτι κατι υποπτο συμβαινει; Ημουν καλα και με πολεμησαν ετσι; Υπηρχε και η αθορυβη οδος αναζητησης της αληθειας… Θα μου εκανε καλο κ εμενα να μην αντιμετωπιζα ολη αυτη την αδικη οργη του κοσμου σε περιπτωση που εκαναν λαθος!
ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ(που κανουν) ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ;
Δεν ενοχλουσα και δεν μιλουσα μεχρι που διαβαζα παντου να με βριζουν που πηγα για καφε, που εβγαλα φωτογραφια, που πηγα για ποτο,που αναπνεω , που ζω….. σας ενοχλουσε που προσπαθουσα να συνεχισω την ζωη μου!
Να ζεις ολο αυτον τον εφιαλτη και να μην σεβονται ουτε εσενα ουτε τη μητερα σου που αφησε τα παντα στο νησι και μονη της παλευε με τα τερατα και τις νεες εξελιξεις.
Να κοιταω εξω απο το τζαμι στον 9ο οροφο του νοσοκομειου και να αναρωτιεμαι τι τιμωρια ειναι αυτη να μενω αρρωστη ωρες και μερες ατελειωτες μονη μου… να κοιμαμαι κ να ξυπναω κ να νιωθω πως θα μου κοπει το οξυγονο ! Να περιμενω να ξημερωσει για να κλεισω τα ματια μου. Φοβομουν τοσο την ησυχια το βραδυ εκει..
Μια ερωτηση συνεχως εκανα σε ολους :Γιατι δεν του δωσε ο Θεος μια ευκαιρια οπως εκανε κ σε μενα…
Καμια απαντηση δεν με καλυψε ποτε!
Τι να αντιμετωπισω πρωτα; Με ποια σειρα;
Να ζεις τον εφιαλτη αυτον και να ερχονται οι κατηγοριες βροχη… να ξερεις την αληθεια και να ακους του κοσμου τις παραφιλολογιες ! Εσεις που με συμβουλευετε για τις αντιδρασεις μου ξυπνησατε ποτε επιστρεφοντας απο τον Αδη , να εχει ξεψυχησει ενας ανθρωπος διπλα σας, να εχει αλλαξει η ζωη σας, να εχετε κανει χιλια κομματια την μητερα σας και να σας κατηγορουν και ας εχετε πει την αληθεια;
Φανταστειτε το μονο!
Για οσους αναρωτιουνται για τις αναρτησεις σχετικα με τον Παντελη (που δεν κανω)ειναι κατι που μπορω να σας το απαντησω!
Εχασα τον μπαμπα μου και ουδεποτε ουτε για εκεινον εκανα καμια αναρτηση! Δεν τον σκεφτομαι; Το facebook δεν ειμαι ολοκληρη εγω ! Δεν ειναι εξομολογος δεν ακουει ο Θεος απο εδω! Σημερα πηγα εξω απο μια εκκλησια αλλα ηταν κλειστα …. οταν προλαβα να παω… δεν μπορεσα να αναψω ενα κερακι! Αυριο!Αν σας κανουν να νιωθετε καλυτερα αυτα να σας τα λεω… αλλα τι νοημα εχουν; Να με συμπαθήσετε ; Λετε να πρεπει; Θα το σκεφτω ! Θελω να παω και στον Παντελη αλλά φοβάμαι! Έχετε παει ολοι εκτός απο εμενα ! Ειναι αδικο και σκληρο αν σκεφτεί κανείς πως δεν εφταιξα…Μην ειστε επιφανειακοι! Μην κρινετε κανεναν! Πισω απο τις σαμπανιες και τις φωτογραφίες κρυβονται ανθρωποι με καρδιές που πληγωνονται! Πισω από τα προφιλ του facebook υπαρχουν ανθρωποι!!!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:12