search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:08
MENU CLOSE

Ροκ καταστάσεις σε ίδρυμα της Αιγιάλειας: Γιαγιά θύμωσε και εξαφανίστηκε, σημαίνοντας συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.

19.02.2017 13:40
Ροκ καταστάσεις σε ίδρυμα της Αιγιάλειας: Γιαγιά θύμωσε και εξαφανίστηκε, σημαίνοντας συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. - Media

 

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίχθηκε στις αρχές αυτής της εβδομάδας στην περιοχή της Αιγιαλείας και συγκεκριμένα στο ίδρυμα φιλοξενίας της μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας «Αγιος Χαράλαμπος».

Μία 80χρονη το βράδυ τις περασμένες Κυριακής εξαφανίστηκε από τους χώρους του ιδρύματος , ενώ κανένας δεν μπορούσε παρά τις προσπάθειες της διοίκησης και του προσωπικού, να εξηγήσει πως χάθηκαν όλα της τα ίχνη και μάλιστα χωρίς να πάρει μαζί της τίποτα.

Τις βραδινές προς νυχτερινές ώρες της Κυριακής, στην ασφάλεια της Πάτρας εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ιδρύματος ο οποίος και κατήγγειλε την εξαφάνιση της ηλικιωμένης.

Αμέσως στην αστυνομία σήμανε συναγερμός και άνδρες της ΕΛΑΣ μετέβησαν στην περιοχή που βρίσκεται το ίδρυμα και προχώρησαν σε εξονυχιστικές έρευνες.

Παρά τις προσπάθειές τους δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί κάποιο ίχνος της ηλικιωμένης.

Το πρωί της επομένης ημέρας – Δευτέρας – αστυνομικοί από την Πάτρα, συνοδευόμενοι από υψηλόβαθμο αξιωματικό, μετέβησαν εκ νέου στο ίδρυμα και προχώρησαν σε νέες έρευνες, όπου μετά από πολύωρο ψάξιμο έκπληκτοι βρήκαν την ηλικιωμένη να είναι κρυμμένη σε μία από τις τουαλέτες του ιδρύματος, στις οποίες παρέμεινε χωρίς να μιλήσει όλη τη νύχτα.

Να σημειωθεί πως το ίδρυμα διαθέτει μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις και πάρα πολλούς χώρους.

Στο ερώτημα των αστυνομικών τι την οδήγησε να κρυφτεί και να κάνει όλους να πιστέψουν πως είχε φύγει, η απάντηση ήταν αφοπλιστική. «Τσακώθηκα με την γυναίκα την οποία μοιραζόμαστε το ίδιο δωμάτιο και αποφάσισα να φύγω» είπε η 80χρονη αφήνοντας όλους άφωνους.

Να σημειωθεί πως για όσο διάστημα οι αστυνομικοί αλλά και η διοίκηση του ιδρύματος πραγματοποιούσαν έρευνα, η συγκάτοικος της εξαφανισμένης ηλικιωμένης απέφυγε συστηματικά να πει οτιδήποτε για τον καυγά που είχαν μεταξύ τους

Πηγή: patrastimes.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03